Ryan Reynolds rivela un segreto sul su costum la Deadpool

De asemenea, Ryan Reynolds a declarat că nu a reușit să-și facă debutul în filmul “Deadpool”, filmul de campion al incintelor, în care se află un ancora imparando, care nu a reușit să-l servească pe altul. E una di quelle novità? Bene, nici o specie din TBH lordo.

Quando un fan ha ha twittato marted un fantastico costum de la Deadpool Halloween un Reynolds, ha risposto in un modo che pensavamo avrebbe reso lo stesso Deadpool piuttosto orgoglioso.

“Mio figlio è pronto per Halloween @VancityReynolds”, care genitorează un twittato într-o fotografie dintr-un bambino într-un oraș din Deadpool.Nu este ideea de a veni dovrebbe usare il bagno. Calitatea consiliului, Ryan? !! “

Ryan Reynolds Deadpool
Filmul Deadpool / Twitter

Suggerimenti? Non proprio. Nuove informazioni sui costumi? Decisamente.

“Tutti sanno che il costum de la Deadpool è anche un gabinetto”, ha twittato Reynolds. “Mettilo insieme”.

CORRELATO: Ryan Reynolds è un vero supereroe con le sue incredibili mosse ginniche

Ne pare rău, nu există nicio înregistrare a acestui produs. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Deadpool, ma è comunce un tweet piuttosto divertente. Lascia îl plătește pe Ryan Reynolds pentru fiecare ancoră de la Halloween.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map