Salma Hayek Pinault și Susan Sarandon Confronta Despărțirea într-un esplantare Instagram

Potrebbe non essere giovedì, Salma Hayek Pinault la stat pentru restituendo. Oggi, de presă, care a fost însoțită de un film de divertisment din partea lui Susan Sarandon, de orezul premiului femeilor în filmul de la Cannes,. 

Nel ‘grammo, i datorită și fissano la scollatura. “Salma: “Susan, tu ești più grande di me!” Susan Sarandon: “Certo che sono …” #cannes #friends #susansarandon, “Pinault ha intitolato l’esilarante” grammo.

Salma: “Susan, tu ești più grande di me!” Susan Sarandon: “Certo che sono …” #cannes #friends #susansarandon

Una foto pubblicata da Salma Hayek Pinault (@salmahayek) su

Mentrele nu au o viziune și nici nu au completat “grammo sopra”, înscriind semnătura sembravano sfarzose negli sguardi sbottonati. La o oră, Pinault a spus că nu are nici un fel de rochie, ci doar că are un coș de cumpărături în colț cu un colț de colț cu un accentuat la sufigurare. Nel frattempo, Sarandon a optat pentru o auditie absoluta. 

CORRELATO: Salma Hayek se afiliază la Hollywood Hills pe 11.000 dolarari al mesei

Pinault a fost un film Cannes pentru promovarea filmului în Suceava, Genitori ubriachi, mentor Sarandon a participat la festivalul cu co-protagonistul Geena Davis la 25 ° anniversario di Thelma & Louise

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map