Scriitorul dansului murdar se află într-o continuare a filmului

Danza sporca ha, compusă din 30 de ani de film și de film, în jurul anului 1963, alcuni dei temi del film și sentono fin troppo familiari nell’attuale clima politico. Filmul filmului Segue Baby (Jennifer Gray), care se află în stradă, cu Johnny (Patrick Swayze), este un rol important în discuția despre procesul de clasificare a procesului.

A doua oară la filmul din 1987, Eleanor Bergstein, lei potrebbe sii pronuntat un jurnal indietro Johnny e Baby per un seguito. “Se semperă un chestionar în viitor, fără a fi nevoie de o tortură indi- turo”, de la un E! În linia. “Ora este însoțită, în mare parte, de un anumit număr de succese și de succesul pe care l-au obținut.”

Bergstein pensa che Baby del 2017 sarebbe un attivista, sostenendo l’uguaglianza delle donne, i diritti degli imigrati e negru trăiește materia. “Penso che ogni problem sociale sarebbe suo”, ha detto. “Tutte quelle cose sono tornate în giro.”

VIDEO: Guarda le prime foto del Danza sporca Reface

“Nu uitați să vă abateți, căutați să vă răzbătiți … întoarceți-vă intuitivmente pe gustul meu, în timp ce continuați”, ha aggiunto. “Mi sto abbozzando nella mia testa.”

Mentre il filmează tecnicamente ha avuto un sequel nel 2004 Dansul murdar: Havana Nights (Filmul Swayze aveau un cameo nel), care nu a prezentat personajele personale ale lui Johnny e Baby. Nel 1998, ci fu un vita breve Danza sporca Serie TV, e quest’anno ha visto l’ABC Danza sporca remake interpretato da Abigail Breslin, care nu are nici un caracter original, dar nu are nici un fel de mana in entrambi si pezzi. “Nu ține la storia che avre raccontato”, dice.

Se Bergstein seguiră o denumire unu continuă, purtroppo non presenteră originală, datată de Swayze è scomparso nel 2009 dal cancro del pancreas. Mentre la frase di Swayze, “Nessuno mette Baby in un angolo”, in franceza citata del film, l’attore inizialmente non amava la battuta, secondo IMDb.

La stele, ancheta insistă asupra faptului că acrobația nu este accelerată, ci este dată de o perioadă scurtă de timp, în timp ce o perioadă scurtă de timp, în al doilea rând IMDb. Ma forse il segreto più scioccante del film è la parte în cui Johnny e Baby este un stradă strisciando l’un l’altro sul pavimento non era destinat unui film. Descoperă-te, căci se pare că nu-i așa, nu-i așa? Emile Ardonlino.

CORELATI: Nessuno mette pe Abigail Breslin în un angolo: nuovo Danza sporca Poster rivelato

Puoi persino imaginare Danza sporca senza quelle scene iconiche?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − = 63

map