Selena Gomez è diventata il nuvo volto di Coach per un fantastico $ 10 milioni

Selena Gomez è tornata alla grande. Aproape 90 de minute pentru a face o telefoanã de telefonie mobilã pentru a face o vizã de promovare a publicului, a cantante ºi a stilistului è appena arrivato a un acordo importante come il nu volto di Coach, che festeggia quest’anno il 75 ° anniversario.

Cantante aparate de campanie de moda dell’autunno 2017 de coach Colaboratori și un proiect special de design cu directorul creativo Coach Executiv Stuart Vevers. “Sono a fost antrenat de la bordul autostrăzii și a fost împărțit de la un an la altul”, a spus Gomez într-o publicație. “Fă o experiență de lucru, colaborează cu un partener de afaceri Stuart pentru a promova o adevărată ofertă de calificare specială pentru mine”.

Secondo Pagina sei, Gomez a încheiat contracte de 10 milioane de dolari pentru fiecare expoziție. Vino cu celebritatile inregistrate in Instagram, la cantante promuovera senza dubbio le sue incredibil de campanie in plus 104 milioane de followers si il conteggio.

VIDEO: Selena Gomez divină il nu volo di Coach

 

Mentre non abbiamo ancora sentito tanto parlare de la Gomez, în 2016, cu un ano piuttosto impegnativo per stellina. Tra lei în tutto il mondo Rinascita turneu, la prima campanie a lui Louis Vuitton, e il descoperă toccante la salut mental, sembra che questo 24enne abbia trovato la sua vocazione.

CORRELATO: Glam Istoria purtării de pigiamă în publicația Selena Gomez

Mentre participiamo le nuve campanie, stiamo fantasticando su ci co che questa star di stile sognerà per il suo design Coach. Considerând că recentul afinitate este perceput de eleganți și monocromatici, nu există nici un dubiu în ceea ce privește faremo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − = 86

map