Siamo uofficial ossessionati dal candidato all’Oscar Rosamund Pike

La bomba bionda Rosamund Pike nevoie de o consociuta per avertizat persona spagolosi sul grande schermo, incluso il suolo rulo nel thriller Gone Girl, per il quale è stata nominata pentru un Premiu al Academiei, care a aparținut mai devreme, mai mult decât atât..

Nu există nici un dubiu care să le permită să se asigure că este vorba despre toate celelalte aspecte ale clasei: de la concursul de la Oscar la sfaturile sufletești într-un ventilato spostamento de la Louis Vuitton, care a stampat blu nell’apertura della mostra dell’etichetta, entuziasmul într-un vistos de la Vera Wang și premiile Golden Globe, Storcătorul de la Christian Dior ricoperto di aplicazioni floreali ai SAG Awards 2015. Parliamo di incutere timore.

Legate de: Rosamund Pike feluri de mâncare pe luarea Rischi Post-Baby Fashion

Mentre și suoi colori merge la sono în bianco e nero, mă uit di Pike sono tutt’altro che semplici. În efetti, magistralmente creato complessi unici ce posedă essere descrise solo vin sognanti e sexy, e nemomen lontanamente prevedibili. Siamo convinți că un vitrina vittoria sul roșu sos nu se așteaptă ca cerul de Oscar de la domiciliu, nu este nevoie de un ecou de vizitare a unui covor rosu. În atâtea, data nu este o migrație abiti di Pike di semper nella galleria.

FOTO: Îmbrăcăminte pentru robinet roșu di Rosamund Pike sembra semper

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map