Sono ossessionato: l’ombretto Illusion D’Ombre di Chanel

Benvenuto în “Sunt Obsedat”, un serial de video giornalieri cu Angelique Serrano, În stil’S direttore di bellezza. Controlați-vă toate seturile de produse pentru fiecare produs în parte și pentru produsele care nu au mai mult de abbastanza.

Chiar nu vorbi brillare vin una ragazza di Chanel? Pentru o călătorie ieftină, ombretto luminoso Ombre Ombre Long Wear del marchio parigino, un produs lussuoso che ti catapultera rapidmente al tuo livello di trucco. La formula scintillante e compattata (disponibilă în 16 diverse tonuri de arcobaleno), o textura asemănătoare cu gelul poate fi atinsă și în cazul în care acesta este folosit în mod obișnuit. Se anulează o singură doză de doză de la o lamă la alta, în timp ce se amplifică și tu splendore. A volte di più è Di Più.

io'm Obsessed - Chanel EMBED
Cortesia

Acquista $ 36; chanel.com.

CORRELATO: Sunt obsedat: Baza de lumină strălucitoare a lui Burberry Fluida Luminosa

Găsiți video-ul pe care doriți să-l utilizați în Serrano lo ama-E visita instyle.com/videos per altre nostre ossessioni.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 5

map