Sorprendente Side-Hustle di Melania: Prima doamnă ha fatto almeno $ 100k da foto di se stessa

Într-o singură dată, Melania Trump se află într-un scalptor capabil de a fi capabil de fare afari. La NBC, se realizează o cifră a unui acord cu un comportament fotografic mentre Servire veni la prima doamnă. 

A doua ediție a ediției din lună a anului, Trump a avut un premiu de fotografie, care a fost lansat în 2010 și în 2016, de către Regina Mahaux, Famiglia.. (Potresti riconoscere quello di Barron, care cadeau într-o cocalarã de pe strada lor, la un altul din Melania, care apartine lui Louis Vuitton, un aparat de fotografiat cu un cap de cilindru nelalã lateral.) La rivelazione viene dall ‘ ultimo di Donald Trump divulgazione financiziaria, secundă NBC.

Ecco vine să funcționeze ca un trambusto: le foto sono elencate con Getty Images, un’agenzia fotografica. Înregistrați-vă căutarea unui prieten care nu a primit niciun comentariu. Obțineți permisiunea de a utiliza, de obicei, în publicațiile de notițe, Melania orez un taglio, e quindi ogni pubblicazione che ha pubblicato le foto (supponendo che abbiano pagato per i diritti) ha indirettamente pagato i Trionfi per farlo.

Primo Lady Melania Trump Speaks On The Launch Of Her Initiatives In The Rose Garden Of White House
Vinci McNamee / Getty Images

În cazul în care fotografiați o agendă sau o documentație a unei persoane, acest lucru este necesar pentru a vă ajuta să faceți publicitate cu privire la redevențele pentru redevențe în cambio di un consiglio ben piazzato (adică un timp și o diferență între Starbucks și Starbucks). Vino spiegò un paparazzo Cosmo, il beneficio di pop-up de paparazzi in scena è duplice: 1) la celebrità guadagna un po ‘di soldi in banca e 2) de a controla propriul imigiu și de a garanta che l’imagine lusinghiero sia quella qui finisce nelle riviste.

Tuttavia, un apartament cu un teritoriu de inesplorat și un tratat de celebritate a servi unelte Casa Casa Bianca. 

“Neregurtoarele celebrităților dăunătoare ale autorului”, precum și legile din NBC, “nu sunt insolitabile pe baza unui serviciu al serviciilor publice”.

În al doilea rând, analiza NBC a avut loc în urma unei cereri de finanțare de la Trumps, Melania a realizat 100.000 de dolari și a obținut $ 1 milione pentru achiziționarea de fonduri de investiții,.

CORRELATO: Melania Trump indossa la giacca “I Real Do not Care” pentru a vizita o sorpresa al limita cu Texas  

Soldi a parte, care nu este altceva decât un acord cu privire la acordul cu privire la chestiunea preocupărilor. În al doilea rând, “licența acordată de Getty stipula che le imagini [del Mahaux] poate fi folosită în mod solo în” pozitiv pozitiv “.” 

Diverse agenzie de stampa e riviste, tra cui Marie Claire, russo Elle e il Daily Mail, ha utilizată în perioada 20-21 iulie 2017, în care se menționează că nu există nici un punct de vedere al clauzei “pozitive pozitive”. Un portofoliu al Fox News nu a permis accesul gratuit la campania “Trump and dall’ufficio di Melania Trump, care are ca obiect exploatarea și comercializarea fotografiilor”. A seguito delle indagini della NBC, diverse alte organizații de afaceri Yahoo San Francisco Chronicle, rimosso le imagini dai loro siti. 

L’estesa famiglia Trump a subliniat un sacco di calore da quando ha de la Casa Bianca pentru a discuta ethica di guadagnare denaro nelle loro varie iniziative imprenditoriali, dagli incontri governativi nelle località Trump, agli affari immobiliari della famiglia Kushner e alla Trump stessa, chenna Ivanka sta ancora facendo soldi da. 

În primul rând, întreprinderea de inovație comercială precondiționată este cea mai importantă și mai eficientă din punct de vedere tehnic. Adăugați un comentariu la articolul “Laura Bush” și “Michelle Obama”, care au fost scrise cu ușurință la Casa Bianca. Calcola questa complessità con un’alt celebritate în cui un celebrità diventa comandante în capo. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 1 =

map