Sunt obsedat: ADN Crema de noapte Dr. Brandt

Benvenuto în “Sunt obsedat”, una serie de video giornalieri con Kahlana Barfield, În stil’S editor de moda e bellezza in general. Controlați-vă toate seturile de produse pentru fiecare produs în parte și pentru produsele care nu au mai mult de abbastanza.

Se prescriu un medico, ci siamo. Quindi, pe tariful unui passo vicino verso un peleu più sana e più giovane, ci siamo rivolti al compianto Dr. Brandt Ingrijire a pielii nu crede ca Fredric Brandt impreuna cu Dr. Brandt Dream Cream de noapte, o pozitie unguent similara cheu a rivitaliza la pelle e raggiungere livelli di humidità desiderabili. Compromesso di estratti di perle di seta nera e persia tahitiana, la crema riavvia energicamente le cellule per ripararle rapidmente per un colorito più levigato. În cazul în care se aplică o reglementare a produselor care utilizează o migrație, se confruntă cu un risc ridicat pentru un singur utilizator. 

io'm Obsessed Embed
Cortesia

Acquista 135 $; sephora.com.

Găsiți videoclipul pe care doriți să-l înregistrați-E visita instyle.com/videos per altre nostre ossessioni.

CORRELATO: Sunt obsedat: Stila rămâne toată ziua

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 42

map