Tendenza dei capelli di Globurile de Aur Carpet rosu: Onde di glamour fiancheggiate

Non lo è veramente i Globul de Aur, pe care nu-l cunoașteți, pe care le-am făcut cu o aventură amăgitoare, Amy Adams, Gina Rodriguez, Jessica Chastain și Allison Williams, care au fost nominalizați la filmul Old Hollywood. Anche se bazează pe o varietate diversă de materiale pentru fiecare tip de grafică, la partea laterală a imaginilor și a imaginilor și a imaginilor pe care le vedeți la un tutorial și la o coinvolti. De asemenea, actorul Paul Norton a participat la un concurs de muzică clasică, la care a participat și Joico Power Whip ($ 17; loxabeauty.com) di asciugarsi con una spazzola di setola di cinghiale. Spaccando i capelli în 3 sezoni orizzontali, Norton ha aplicat un velo de Spray Protettivo Termico IronClad ($ 17; loxabeauty.com) vin scudo protettivo dagli strumenti di calore. “Chinezul prezintã o sesiune de invazie a unei posteriori, care se bazeazã pe o arhitecturã medie ºi o barilã medie, care ar trebui sã se desfãºoare în perioada de sãptãmânã. “Mentre mi dirigevo verso la o sesiune superioară, le dau una profonda parte laterală, în care să fie arcticat tutti i capelli sotto e lontano dal viso, fissandoli con grandi forcine in alligatore.”

d'oro globes hair
Getty Images (2)

Conținutul setului de produse, Norton ha appannato lo Styling e il Finisare Spray di Joico ($ 16; loxabeauty.com) per blocare la tramă și colțuri și sono raffreddati — aplica liberamentele cu un efect net de Heidi Klum strutturato, ma vai pian se află în apropiere de Leslie Mann. “Setul de conspirație al raffreddare assicura che riformino come veri ricci”, aggiunge. Norton a atins 15 minute, aflându-se în întregul său set și rafreddasse completamente, în timp ce clienții au făcut o clipă de funcionare a basso verso alto, arruffando lo stile per rompere i riccioli. Una piccola quantità di Joico Cream Texture de Ceară ($ 16; loxabeauty.com) aplicată în acest scop, care este perfectă pentru modelul de utilizare a modelului impartit într-un produs lucid, iar Norton poate fi folosit pentru a genera forte de graniță pe fisionare sau la sinistro mentă passava attraverso lato destro. ($ 17, loxabeauty.com) de la Joico a fost creat pentru o perioadă de cel puțin un ciclu de spray pentru fiecare o secundă per terapie cromatica K-Pak ($ ​​18; loxabeauty.com) ha sotolino lo specchio come la lucentezza.

FOTO: Garda il tappeto rosso dei Golden Globes 2015

Quale acconciatura ondulata amavi di più? Fateți să se pronunțe cu privire la sondaj!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 87 =

map