Vai dieta cu quintero di Campio di Kate Hudson Spara e impartita in amestec cu un cocktail preferat

L’ultimo progetto di Kate Hudson è il su co-protagonista con deliziosi cocktail e haute couture. L’attrice nominata all’Oscar (regina adatabila) è stata scelta da Campari per recitare nel loro calendario del 2016.

Citat Citat

“Nu mai e mai mult decât un serviciu fotografic. – # KateHudson sul su calendaro @Campari

Tweet Questo!

Cu toate acestea, în alte 150 de ani, nu mai există niciunul din cele mai moderne indiene care să le permită o creștere anuală a calității și a altor calități.

VIDEO CORRELATO: Vai dieta cu quinte cu Kate Hudson un lei În stil Acoperă Spara

Molto richiesti dai collezionisti, i calendare anuali care nu au fost distribuite de VIP di Campari in tutto il mondo. Cea mai frumoasă melodie a lui Eva Mendes, Jessica Alba, Penelope Cruz, Uma Thurman e la Stella Campari del 2015, Eva Green.

Kate Hudson Embed 1
Per gentile concessione di Campari

Hudson a înregistrat o singură cifră de pescuit per calendar calendaristic 2016; Aș dori să nominalizați totul pentru a vă îmbogăți și pentru a vă oferi un cocktail Campari, anchetați fotografia pe care o veți găsi pe Hudson. “Stiamo raccontando una storia”, ha spiegato Kate. “Nu mai mult decât o dată în urmă”.

CORRELATI: Sunt momente miglioare di Street Style di Kate Hudson

Calendarul de căutare coincide cu anonimile, campania din Campari este creată pentru a crea o temă “Bitter vs. Sweet”, una dintre cele mai populare cocktail-uri create de Campari, cu Kate che suona entrambe le parti della campagna. “C’è qualcosa di molto sfacciato a riguardo, l’intero tema è davvero fantastico. [Noi] raccontiamo questa grande storia e ho la dolce ragazza e la ragazza amara”, ha detto. “Mai mult decât atât, nu se poate interpreta un personaj într-un serviciu de fotografie, care este complet diferit pe mine, pentru un cercando de emulare un sentimento e un’azione, ma è un fermo immagine … è molto … E ‘ un po “veniți,” În cantitate modi puori de bază un sentimento con i tuoi occhi? ” “Se pare că nu există niciun comentariu în această privință, care ar putea să nu fie însoțit de o singură reclamă,.

FOTO: îl uităm del miglior tappeto rosso di Kate Hudson

Kate Hudson Embed 2
Per gentile concessione di Campari

Aiutare Hudson este un personaj scump, personalizat pe scena muzicală, cu un scenariu incredibil, cu un spectacol de fantezie, care include Versace, Vivienne Westwood și alte filme din Campari. “Cuvinte cheie:” O, ok, questo aiuterà l’atmosfera “.

FOTO: 7 acoperă InStyle di Kate Hudson

Un alt concert de congrese din calendarul Hudson? Un cost scump de cocktail deliziosi. “Abbiamo bevuto un intero băutură, che è una delle mie cose preferite da fare!” lei. “Il mio preferito è stato il Negroni, è semplicemente classico.” Pe sferrare il tuo Negroni aprobat de Kate Hudson, garda il video qui sotto. saluti!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map