Vedi Leonardo DiCaprio, Karlie Kloss e Mai mult Stele agli US Open 2016

Domenica scorces, campionatele americane de tenis de la începutul secolului 2016 și concluzia finală a lui Stanislas Wawrinka, care a câștigat campionatul în carica Novak Djokovic, într-o singură etapă a partidei singulare, care a avut loc între celebrități. Leonardo DiCaprio, Karlie Kloss, Hilary Swank și Sienna Miller au devenit protagoniști ai Centrului Național de Tenis al UST Billie Jean King din Queens, New York, pe un cogliere în campo ad Arthur Ashe Stadium.

VIDEO CORRELATO: Celebrità che sono appassionati de tenis

DiCaprio și țineți un birra mentor și sedeva sugli spalti pe garda Wawrinka conquertare la prima vittoria negli Stati Uniti. Vincitore dell’Academy Award a fost acordat pentru un stil piatru colorat, jeans blu, occhiali da sole oversize și un berretto grigio da giornalista mentre esaminava la partita. Nel frattempo, Kloss ha visto la partita insieme ad alcuni ospiti degni di nota, tra cui la principessa Beatrice e Ivanka Trump e suo marito Jared Kushner. La modelul de 24 de ani stordita într-o canotă crema che ha abbinato con jeans lavati scuri e un girocollo nero.

CORRELAȚI: Vă rugăm să vă amintiți că ați rămas în Campionatele Open degli Stati Uniti del 2016

Nu există nici un partener care să participe la o sesiune de informare cu privire la ziua muncii. Hilary Swank, la vincitrice del premio Oscar, era tot timpul în care o să fie o ruota bianca cu un palloncino cu un balon, cu un sandale de nopți la grande partita della domenica.

Dai un’occhiata alla nostra galerie de vizionare pentru toate stelele și sono esibite pe Campionati Deschis degli Stati Uniti del 2016.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 88

map