Victoria Justice versa 7 segreti da Setul de imagini pentru groaza de pe scena groaznica

Victoria justiție are nevoie de o experiență divină în suedeză în Nickelodeon Zoey 101 e vittorioso, ma la stella di 23 anni è ufficialmente cresciuta. Stasera, torna în TV Imaginea spectacolului de groază de la Rocky Horror, interpretată de Janet Weiss, care a avut loc la sfârșitul lunii august 1975, la editura Fox del classico cult del 1975.

L’evoluzione di Janet este interpretată de Susan Sarandon din filmul original – dall’ingenua alla seducente ha permesso a Justice di esplorare un lato completamente nuovo di se stessa sullo schermo. E quando și fermò În stilLa settimana scorsa, i nu a fost folosită în New York, deoarece era o perioadă mai scurtă de timp pentru că a fost introdusă într-un corridor pentru a se potrivi personal cu personalul său. “Ho fatto alcuni scricchiolii extra durante le riprese di questo film”, ha detto.

O trecere în revistă a unei rutine în palestră, Justiție și o filmare un bacio sott’acqua, testimoniando a molto NSFW contrattempo sul set e pizzicarsi mentre canta Rocky HorrorCanzoni iconiche durante le riprese un tarda notte.

CORRELATI: Laverne Cox, Victoria Justiție și Mai mult portano molto glamour a Imaginea spectacolului de groază de la Rocky Horror Prima

Sono a fost lansat pe site-ul “Toucha, Touch, Touch, Touch Me” de la @rockyhorrorfox. È ora disponibile pentru iTunes e @applemusic! (link în bio) ������������ #rockyhorror

Una foto pubblicata da Victoria Justiție (@victoriajustice) su

Înainte de a juca video, faceți clic pe opțiuni pentru a seta segreti pe care le-ați setat și sintonizzarti Fox stasera alle 8 di sera. ET pe naverla în azione.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 28

map