Vino să aplici ochelarii individuali, să vină un profesionist

Chiedi este o adevărată adevărată experiență în ceea ce privește frumusețea corporală a tuturor persoanelor fizice, care ar putea fi considerate ca fiind indispensabile. Perché? Perché a volte il mascara non-suficiente, ma una striscia piena di ciglia sarebbe troppo esagerata. De asemenea, Suzy Gerstein (utilizată în mod obișnuit pe bilele de modă din Elisabeth Moss și în cazul în care acesta se află într-o altă locație) are dreptul de a beneficia de o utilizare simplă a aplicației.

1. Prepara țiglia
Nu, aggiungere ciglia singole nu semnifica che dovresti saltare la tua solita rutina. “Curl vine în mod normal și se aplică o singură mană de rimel pentru fiecare dare toate țiglă finte una buona de bază – cvasi vine una mensola – su cui possono appoggiarsi e aderire”, dice Gerstein.

2. Sii paziente
“Prendi un po ‘di colla ciglia chiara sulla tua mano e fallo 30 secondi buoni”, consiglia Gerstein. “Ciclul și atașamentul meglio se așează într-o cocteilă”.

3. Mettili vine un profesionist
Raccogliere un cluster de ciocolată cu un pini de pinzette și immergere la bază într-o piccola quantità di colla. Quindi, șirul de falsie tra le tue ciglia naturali. “Auita o sollevare il mento, garda nello specchietto e solvaire delicatamente il coperchio con la mano opposta in modo da poter entrare nella linea delle ciglia”, spune Gerstein. “Un volant aplicat într-o singură țesătură de medii este o sursă importantă de mediu în direcția centrală pe o cale de ieșire a unui efect eficient al formei.”

4. Creați un “sandviș” o țiglă
Ora è il momento di aggiungere i tocchi finali. “Aplica unu nuova mano di mascara per unire le ciglia vere con quelle finte”, aferma Gerstein, care nu a creat un sigiliu care sa aiba o legara falsa cu toate reglajele cilindrice, care au o fundatie in modo ancora più naturale -Ma meglio- uite.

Fotografie: În stilLe migliori oferta di bellezza per gli occhi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 54

map