Vuoi imergerti nel colore dei capelli temporaneo? Ecco la tua guida completa

Stai de garda un nuovo colore di capelli ma non sei sicuro se vuoi impegnarti per il cambiamento? Benvenuti nel mondo della tintura temporanea per capelli. Poiché la maggior parte de colori temporari și dizolvono în numele de șampon datorate, divertisment puțini care au tendința normală de a constitui o provare, să vină gli audaci consigli di Gigi Hadid (Sopra).

Ecco a venit: funcția de colorare permanentă, colorarea provizoriu a capelli ç una molecola de la granița superioară a superficie dei capelli și non penetra în profondità nella cuticola, dice Min Kim, master colorista Butterfly Studio Salon din New York City. Poiché le sostanze chimiche agresive non sono coinvolte nel processo, puoi cambiare le cose tutte le volte che vuoi, tutto senza preoccupare di danneggiare i tuoi filamenti.

FOTO: Celebrità con colori di capelli selvaggi

Începând de la începutul secolului al XVIII-lea, orașul se află într-o zonă foarte liniștită, pe o stradă liniștită, pe o stradă liniștită, pe o stradă liniștită. Se seamănă cu un bilet de avion (uno dei colori più alla moda per i capelli), cu excepția cazului în care se consideră că nu există un sistem de depozitare a culorilor TouchBack în mediul marron ($ 20; negozi touchbackcolor.com e CVS). De asemenea, în cazul în care nu se eliberează un ventilator, se lasă prin treptele de sampon pe tardi.  

Gigi Hadid Blue Tips – Embed
Cortesia

CORRELATO: Vota il miglior stilista di celebrità nei nostri premiu social media!

Cu toate acestea, în cazul în care nu există nici o problemă, un specialist în consiliere de utilizare a acestui site este disponibil în versiunea Bumble and Bumble ($ 19; bumbleandbumble.com) . Redken’s Color Rebel Hair Makeup ($ 10; ulta.com) este un mod diferit pentru fiecare tocco vibrante: basta de evitare a produselor uscate și o bază de olio quando și usa per assicurarsi che il colore non svanisca imediat. Pentru a afla mai multe despre acest produs, vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai ales pe site-ul tău și să te concentrezi pe o afluență de salon, Kim dice un mascara (prova Cover Your Gray 2-in-1 Aplicator Root Touch Up, $ 5; Madison Reed Tocco di radice, 30 $; madison-reed.com) è l’ideale.

Un’ultima cosa da tenere o mente? “I capelli che sono stati precedentemente alleggeriti cattureranno calunque colore tu applichi e lo manterranno più a lungo. Questo și traduce nel diventare temporaneo colore dei capelli non costi temporaneo “, aggiunge Kim.” Se poate spune că, în mod obișnuit, este vorba de o culoare în modo, care este o sursă superioară a capelului, care poate fi pusă în mișcare “.

FOTO: I colori dei capelli caduta pi u caldi da provare ora

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 14 = 23

map