Yolanda Hadid ci dice vine de la Gigi, Bella e Anwar și sono salvati la vita

În cazul în care nu există nici o informație, Yolanda Hadid ar fi părăsit paradigma unei familii cu o tulburare de maladie neurologică cronică din Lyme, care ar fi trebuit să facă parte dintr-o inaugurare în Miami nel 2014, o perioadă mai mare decât cea mai mare importanță a avantajului.

“Scrivo nel libro [Crede-mă: bătălia mea cu dizabilitatea invizibilă a bolii Lyme] quando ero nudo nell’oceano e mi sentivo così masculin e alla fine della mia corda che stavo solo cercando di essere un tutt’uno con l’universo “, dice un InStyle esclusivamente nel video qui sopra” Era vin, Bine, prendimi , necondiționată în ceea ce privește ancora un giorno con questo dolore. “

La cosa che l’ha salvata? I suoi tre figli, naturalmente, i modelul IMG Gigi, Bella e Anwar Hadid.

“Ma născoți momentele pe care le-am făcut în timpul unei petreceri, și nu veniți niciodată, nici măcar pentru o egoistică și pentru a fi uscieri”, a spus Dice. “Se pare că este disperat, pentru că, în fiecare an, se creează și se transformă în trei ani, în patru, într-o singură, perdi la speranza”.

Ammette anche che sia Anwar che Bella – che non solo sono apparsi in una cover de di InStyle lo scorso agosto, ma sono anche diventati uno dei modeli più richiesti al mondo – soffrono anche della malattia. Anche se va monica conosce Bella a venit un model de vârf sexy, pentru a spiona o casa de pinguendo causa del suo dolore e della sua stanchezza.

“Questo bambino soffre ogni giorno, sette giorni a settimana”, zaruri Hadid riguardo al suo bambino di mezzo. “În cazul în care există dificultăți pe care le-ar putea avea cineva în cazul în care se află într-o situație dificilă, se declanșează o astfel de situație.

RELATIVA: Yolanda Hadid rivela che considerava il suicidio durante le sue ore più buie combattendo la malattia di Lyme

Come dettagliato nel libro di Hadid, le complicit con Lyme neurologico cronico sono ampio e possono variabil da gravi dolori de diamante și muscolari alla perdita di memoria e persino a problemi cardiaci. Înregistrați-vă o misiune în acest tutorial pentru a vă asigura că nu există nici un fel de ancoră pentru fiecare coloroiu sau altceva. Centrul de control al bolilor secundar, la magie parte de la malattia di Lyme, este tratat cu succes succesul antibiotic se presa in anticipo.

Înainte de a cumpăra informații suplimentare, vizitați site-ul oficial Yolanda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 6

map