10 Pakaian Putih Bukan Perkahwinan Anda Boleh Pakai Perkahwinan Anda

TK
Kesopanan

Kristina Rutkowski

Jun 09, 2017 @ 11:45 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mencari pakaian yang sempurna untuk hari perkahwinan anda boleh menjadi sangat menggembirakan dan juga mahal. Sekiranya lawatan salun pengantin dan garisan jualan sampel mimpi buruk bukanlah perkara anda, cuba beli langsung dari landasan.

Banyak pereka yang hebat menawarkan pakaian cantik dan siluet tandatangan berwarna putih yang boleh dipakai sebagai pengantin. Kepala ke gedung beli-belah tempatan anda untuk pilihan di luar rak atau kedai laman web pereka pergi ke laman kegemaran anda dan sampaikan dihantar langsung ke rumah anda.

Sama ada anda sedang mencari sesuatu yang klasik, bohemian, atau moden, kami mempunyai beberapa pereka kegemaran kami yang menawarkan pilihan hebat untuk pengantin moden dan senario perkahwinan. Satu lagi periksa senarai tugas anda! 

VIDEO: Langkah Pereka Barang Kemas di dalam Rumah Jennifer Meyer

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map