10 Pernikahan Filem Ikon yang Masih Memberi Kami Semua Perasaan

Ia adalah hari yang baik untuk perkahwinan putih! Dengan yang kami maksudkan, ia adalah hari yang baik untuk pesta menonton adegan perkahwinan comel dari beberapa filem paling romantik sepanjang masa. Kami telah membungkus cita-cita Hollywood ikon kegemaran kami untuk meletakkan anda dalam mood untuk cinta – atau, dalam kes The Godfather, meletakkan anda dalam mood untuk makanan Itali dan filem massa.

The Godfather
Boleh dikatakan adegan perkahwinan filem * paling * dalam sejarah sinematik – dan dengan soundtrack yang luar biasa untuk boot.

BERKAITAN: Selebriti Gaya Kerinting Veil untuk Mencipta Untuk Perkahwinan Anda Sendiri

Seks dan Kota
Big dan Carrie’s New York nuptials tidak benar-benar pergi seperti yang dirancang (ahem, itu adalah meremehkan), tetapi adegan ini akan turun sebagai salah satu momen perkahwinan terbaik yang pernah. (Dan jangan ketegangan, mereka berkumpul pada akhirnya.)

 

Pengantin Runaway
Tidak ada yang lebih klasik daripada menonton Julia Roberts dan Richard Gere menunggang kuda ke tempat yang tidak dikenali selepas mendapat perhatian Pengantin Runaway. Walaupun saat ini berlaku semasa kredit akhir filem, jadi, peringatan spoiler.

 

Twilight
Lihat, Edward dan Bella menyemai cinta vampire-manusia mereka dengan perkahwinan angsty / emo.Swoon. Dengan cara ini, pakaian Bella sungguh menakjubkan – adakah anda tertanya-tanya bahawa anda boleh membeli rekreasi di seluruh internet.

VIDEO: Berapa Banyak Kos Untuk Menjadi Pengiring Pengantin

 

Suka sebenarnya
Apa, sebuah band gergasi tidak muncul di perkahwinan anda dan mengejutkan anda dengan versi “All You Need Is Love” oleh The Beatles? Nah, itulah yang Suka sebenarnya adalah untuk. Bergabunglah dengan kami semasa kami hidup melalui masa ini.

 

Siswazah
Jika anda hanya mempunyai masa untuk menonton satu adegan dari Siswazah, buat yang ini. Pasti, Ben tidak membuatnya tepat pada waktunya untuk menghentikan perkahwinan Elaine, tetapi mereka pasti akan berlari bersama selepas dia berkata “Saya lakukan” kepada lelaki lain. Ia berakhir dengan sangat mengecewakan, dan melihat pengantin Elaine menjadi titik.

 

Crashers Perkahwinan
Betapa comel apabila Owen Wilson menyela perkahwinan rakannya yang terbaik dan menyatakan cintanya kepada Rachel McAdams? Juga, nota sampingan: Rachel McAdams mempunyai beberapa kemahiran yang serius ketika datang untuk memilih filem romantis untuk bintang. Jelas sekali dia memenangi kehidupan.

BERKAITAN: Emmy Rossum Menangguhkan Bunga Perkawinannya

A Walk to Remember
Kita tahu, kita tahu, A Walk to Remember (aka filem kegemaran anda di sekolah menengah) berakhir dengan tragedi. Tetapi itu tidak bermakna Mandy Moore dan perkahwinan Shane West bukan #goal.

 

Cinderella
Tiada siapa yang membuat perkahwinan seperti Disney! Cinderella mendapat kebahagiaannya apabila dia berkahwin dengan Prince Charming, dan mereka kelihatan hebat (gadis itu benar-benar berada dalam trend choker). Satu-satunya pernikahan diraja yang bahkan datang dekat adalah Will dan Kate’s. Hampir.

 

Mamma Mia!
Seluruh plot Mamma Mia! berkeliaran di sekitar Meryl Streep berhubung semula dengan cinta sejatinya, dan pada akhir filem mereka sama sekali berkahwin dan itu sama sekali comel. Jika terdapat Oscar untuk adegan perkahwinan yang hebat, Meryl pasti akan menang.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 60 =

map