14 Gaun Perkahwinan Chic untuk Wanita Petite

kecil wedding gowns
Kesopanan

Dobrina Zhekova

16 Okt 2017 @ 10:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Membeli-belah untuk pakaian perkahwinan boleh menjadi perjuangan apabila anda mempunyai bingkai kecil. Anda mungkin mahu mengelakkan butir-butir besar dan chunky serta gaun puteri yang bengkak (anda tidak mahu gaun anda memakai anda). Hanya simpan lebih mudah, lebih-lebih lagi dalam kes ini.

Paparkan bingkai kecil anda dengan memilih gaya bahu bahu yang mempunyai garis leher baju halus atau ilusi, tali spageti halus, atau bahagian atas bahu. Jika anda suka lengan baju, itu benar-benar halus-hanya pilih gaun dengan hemline yang lebih pendek yang akan mengolok-olok kaki anda. 

Dan mungkin idea yang baik untuk menjauhkan diri daripada tudung atau kereta api yang dihiasi lebih lama-pelusuk atau selendang yang terbuka akan kelihatan lebih baik.

Sekarang perhatikan beberapa gaun pengantin kegemaran kami yang sempurna untuk wanita dengan bingkai kecil.

BERKAITAN: Gaun Perkahwinan yang Paling Menakjubkan 2017 dari Minggu Fesyen Pengantin

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − 27 =

map