15 Chic Coats untuk Pastikan Anda Hangat pada Pernikahan Musim Sejuk Anda

Kot for Winter Weddings
Getty; Kesopanan 

Dobrina Zhekova

Nov 05, 2017 @ 5:45 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Anda mempunyai gaun pengantin impian anda dan segala-galanya untuk pergi bersamanya (sepasang kasut yang selesa termasuk) tetapi jika anda akan berkahwin pada bulan-bulan musim sejuk di hadapan, anda juga perlu kot elegan untuk membuat anda hangat. Percayalah, jangan cuba untuk menarik Phoebe Buffay dan berani elemen-elemen atau anda mungkin berakhir dengan mengambil sejuk serius untuk bulan madu anda. Tidak begitu romantis, betul?!

Sebaliknya, pilih kot yang elegan dan selesa untuk melengkapkan penampilan anda. Sekiranya anda seorang pengantin perempuan yang gila, pertimbangkan jaket kulit yang sejuk, atau, untuk pengantin tradisional-mungkin kot kasmir mewah. Tinjau ke bawah untuk melihat sekeliling pakaian luar musim sejuk yang paling bergaya untuk perkahwinan anda.

BERKAITAN: Top It Off: 10 Up Bridal Ups

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map