5 Kombinasi Warna Sesuai untuk Perkahwinan Jatuh

Maroon, Pale Purples and Cream
Fotografi Hitam & Hue

Dobrina Zhekova

23 Ogos 2017 @ 12:00 petang

Bertentangan dengan kepercayaan popular, musim panas bukanlah musim yang paling popular untuk dihubungi. Ia jatuh, dan lebih khusus September dan Oktober. Dan dengan jujur, tidak ada kesalahan kepada mereka yang telah mengikat simpulan pada masa yang paling hangat sepanjang tahun, tetapi ada sesuatu yang secara romantis menyatakan janji anda dikelilingi oleh pemandangan kejatuhan yang indah dan sifat tontonan warna pada bulan-bulan tersebut.

VIDEO: 5 Aplikasi Reka Bentuk Dalaman

Apabila ia datang untuk memilih warna untuk hari yang paling istimewa anda, pelbagai ini hanya berfungsi untuk kelebihan anda.

“Memilih palet warna untuk menggambarkan musim gugur bermakna anda memilih warna yang melengkapkan warna musim ini, sama ada daun, makanan atau fesyen,” kata Anne Chertoff, pakar trend di WeddingWire.

BERKAITAN: 9 Foto Cantik Yang Membuktikan Perkahwinan Kejatuhan Yang Sebenar Yang Terbaik

Apa maksudnya dalam amalan? Memilih jeruk, merah dalam, emas, dan warna gelap biru dan hijau. Sentiasa ingat kombo hitam dan oren.

“Kecuali perkahwinan anda di Halloween atau bertema Halloween, tinggalkan dari hitam dan oren sebagai palet warna perkahwinan anda,” kata Chertoff. “[Tetapi] anda boleh menggunakan labu, sebaik-baiknya yang kecil, sepanjang musim.”

Berikut adalah lima kombinasi warna yang dia kata sesuai untuk perkahwinan jatuh.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 3

map