8 Tempat yang Cantik Sesuai untuk Perkahwinan Jatuh

Jatuh Wedding Venues - LEAD
Dengan hormat Big Cedar

Dobrina Zhekova

18 Okt 2017 @ 3:45 petang

Memilih tarikh dan tempat perkahwinan anda adalah antara keputusan pertama yang anda akan buat selepas pertunangan. Dan sementara banyak pasangan memilih untuk perayaan musim panas, kami fikir bahawa perkahwinan musim gugur tidak begitu menarik.

Perubahan alam semulajadi tahun ini benar-benar luar biasa, jadi memilih tarikh jatuh boleh bermakna bertukar-tukar nafsu secara romantis dikelilingi oleh pemandangan gunung yang dibasuh dengan warna oren dan merah. Kenangan hebat? Semak. Foto hebat? semak.

VIDEO: 5 Kegagalan Kejatuhan Aktiviti

BERKAITAN: 8 Trend Floral Kejatuhan Berganda untuk Menginspirasi Pusat Pernikahan Anda

Kami menjumpai lapan tempat yang menawarkan semua kemudahan mewah yang anda inginkan untuk hari besar anda dan hanya sepertinya terletak di pemandangan kejatuhan yang indah. Dari bekas istana kraf penyulingan ke resort di Rockies Kanada di mana Lampu Utara membuat penampilan yang kerap, di sinilah untuk menjadi tuan rumah perkahwinan musim gugur yang sempurna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 62 =

map