9 Lagu Perkahwinan yang Tidak Dikehendaki untuk Tarian Pertama Anda

Perkara pertama dahulu: Anda benar-benar tidak boleh salah dengan lagu tarian pertama anda. Katanya, kami ingin berjumpa dengan tetamu perkahwinan yang tidak mengharapkan pasangan yang baru berkahwin untuk mengambil jalan tradisional dan berpindah ke klasik dari Etta James, Adele, atau John Legend. Atas sebab ini, cuba sesuatu yang tidak konvensional hampir selalu dibayar. Oleh itu, terdapat 9 lagu tarian pertama yang tidak dijangka yang perlu dilakukan pada radar anda.

1. “XO” oleh Beyoncé

Ratu Bey adalah seorang yang tidak mempunyai keyakinan ketika datang ke senarai main perkahwinan. Tetapi sebelum anda memulakan parti tarian, cubalah lagu yang paling menonjol untuk putaran pertama anda di sekitar lantai. Kami sangat menjamin bahawa tetamu anda akan menyanyi bersama-sama juga.

BERKAITAN: 15 Lagu Tarian Pertama Selebriti

2. “Saya Akan Mencuba Semuanya Selepas” oleh The Strokes

Bertemu dengan lebih lembut lagi, versi Sofia Coppola yang bersahabat dengan versi klasik The Strokes “You Only Live Once.” Ia positif yang indah, dengan sentuhan rasa ‘n’ roll yang kotor dengan ucapan terima kasih kepada vokal Julian Casablancas.

3. “Saya Menemukan Anda” oleh Alabama Shakes

Jadi anda mahu lagu perlahan klasik yang tidak terlalu banyak? Got it. Dengarkan lagu Alabama Shakes ASAP. Penyanyi utama Brittany Howard merasakan dan menangis tentang akhirnya mencari dia selama-lamanya-klasik baru.

4. “Ini Akan menjadi Tahun Kami” oleh The Zombies

Bagi sesetengah orang, tarian pertama lebih menakutkan daripada upacara sebenar. Itulah di mana lagu ini masuk. Ia benar-benar selama dua minit dan penuh dengan kebahagiaan dari pukulan ayunannya kepada mesej yang optimis.

BERKAITAN: Tarian Pernikahan Paling Epik Yang Dicampur Kepada Semua Masa

5. “Anda Membuat Impian Saya Datang Benar” oleh Hall & Oates

Ia mungkin lagu yang paling bahagia dan sangat koreografi sekiranya anda dan S.O. merasakan keinginan untuk mencipta nombor keseluruhan. Bukan cara yang buruk untuk memulakan malam (slash seumur hidup bersama-sama).

6. “Baby It’s You” oleh The Shirelles

Hands up jika anda cenderung menjadi pasangan letupan The Weeknd, Justin Bieber, The Chainsmokers, dan geng Top 40 pada setiap malam. Buang tetamu anda dengan lurus dengan lama ini tetapi benar-benar goodie.

7. “Seperti Langit” oleh The Cure

Salah satu lagu yang tidak begitu perlahan dan tidak terlalu pantas. Sempurna untuk pasangan yang tidak terlalu schmaltzy tetapi menghargai percintaan dan ’80-an instrumentals.

8. “Rugi Cinta dengan Girl” oleh The White Stripes

Memanggil semua pembenci lambat. Trek rock ‘n’ ini membolehkan anda dan S.O. sama sekali selama dua minit seperti Bradley Cooper dan Jennifer Lawrence Playbook Perak Linings. Pasti, rutin mereka tidak cantik tetapi mereka pasti mempunyai letupan ketika melakukannya.

9. “Wira” oleh David Bowie

Anda dapati satu-satunya orang lain di planet ini yang menjawab segala-galanya. Jadi yeah, kamu pahlawan. Merangkul lagu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 70 = 78

map