Alat Baru Ini Hanya Memilih Memilih Tarikh Perkahwinan dan Tempat Anda Lebih Mudah

Jika anda berfikir bahawa mencari pakaian yang sempurna adalah tugas yang berkaitan dengan perkahwinan yang paling mencabar yang perlu anda hadapi, maka anda sudah tentu tidak mencari tempat lagi. Mencuba untuk menempah tempat perkahwinan impian anda pada tarikh yang berfungsi untuk anda (dan keluarga anda) adalah tindakan mengimbangi yang memerlukan banyak masa, usaha, dan rundingan. Oh, dan adakah kita menyebut wang? Kerana memilih tarikh perkahwinan juga memberi kesan kepada penjual apa yang tersedia untuk menempah, serta kos hotel dan perjalanan. Jadi, ya, ia adalah jenis yang besar.

VIDEO: Tips untuk Perancangan Perkahwinan pada Anggaran

 

Itulah sebabnya Checker Ketersediaan Tempat Baru WeddingWire adalah pengubah permainan. Ia membolehkan anda mencari pilihan tarikh perkahwinan mengikut lokasi dan bulan yang dikehendaki. Hasilnya menunjukkan anda bukan sahaja tempat-tempat yang tersedia (dan mereka bekerja dengan hampir 20,000 di seluruh negara), tetapi ia juga memberitahu anda tentang peristiwa-peristiwa penting yang berlaku pada hari itu, yang boleh menjadi sangat berguna jika anda merancang perkahwinan destinasi di bandar lain di mana rasmi cuti tempatan kadang-kadang boleh mengganggu ketersediaan vendor.

Tarikh berkod warna untuk berkahwin disenaraikan dari paling rendah hingga yang paling popular, untuk membantu pasangan menjangkakan ketersediaan dan harga berpotensi tinggi dan luar puncak. Ia juga menunjukkan anda ulang tahun selebriti jika anda benar-benar bersemangat untuk berkongsi tarikh perkahwinan yang sama seperti Bey dan Jay Z (# nojudgement).

BERKAITAN: Tempat Tempat Laut Lautan Selebriti Tempat Impian Perkahwinan Anda Dibuat

Menurut laporan Newspaper yang dibuat oleh WeddingWire pada 2017, Sabtu masih hari yang paling popular dalam seminggu untuk berkahwin, dengan 65 peratus pasangan memilih hari itu. Anda mungkin akan terkejut untuk mengetahui bahawa musim panas tidak lagi menjadi masa paling popular tahun ini. Oktober dan September adalah dua bulan teratas, dengan Jun berikut pada ketiga.

“Hanya terdapat 52 hujung minggu dalam setahun, dan lebih daripada satu juta perkahwinan, yang bermaksud mencari tempat yang ideal pada tarikh yang anda mahukan boleh menjadi rumit,” kata Anne Chertoff, pakar trend di WeddingWire. Nombor satu nasihat beliau ketika datang untuk memilih tarikh perkahwinan? Jadilah fleksibel.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map