Black Tux adalah sut dalam talian premium dan syarikat penyewaan tuxedo,

S.O. dan pengawalnya patut mendapatkan perhatian fesyen sebelum pernikahan juga (tetapi tidak seperti yang anda lakukan, tentu saja). Sekiranya dia tidak mahu membelanjakan hartanya dengan tuksedo, mungkin dia akan lupa kira-kira seminggu kemudian, beritahu dia mengenai tayar The Black Tux-an dalam talian dan syarikat sewa tuksedo dengan bilik pameran di lebih daripada 11 bandaraya.

Syarikat ini diasaskan pada tahun 2013 oleh kawan-kawan Andrew Blackmon dan Patrick Coyne yang, dari kekecewaan ketika bersiap untuk perkahwinan Blackmon, memutuskan bahawa lelaki memerlukan alternatif yang lebih baik untuk tux tradisional dan penawaran sewa suit.

Semua yang mereka lakukan dihasilkan di bawah label The Black Tux, dan direka oleh pengarah fesyen syarikat.

Begini cara kerjanya: pilih gaya guaman / tuxedo atau bina keseluruhan pakaian dalam talian (mereka juga menawarkan aksesori dan baju), beri mereka pengukuran menggunakan tiga pilihan yang ada, kemudian dua minggu sebelum perkahwinan, anda akan menerima pakaian anda . Jika tux memerlukan pelarasan, mereka akan menggantikannya. Mereka juga mempunyai alat dalam talian yang menjadikannya mudah untuk menyewa pakaian untuk pengiring lelaki anda juga.

VIDEO: Tips untuk Perancangan Perkahwinan pada Anggaran

Kini bahagian terbaik-anda hanya membayar jika anda gembira dengan tux yang dihantar. Harga bermula pada $ 95 dan bekerja dari sana – secara purata, mengharapkan untuk membayar kira-kira $ 150.

Awak selamat datang, tuan-tuan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 66

map