Cadangan Bawah Air ini di Iceland Melting Hati Sejuk Es kami

Apabila merancang untuk membuat cadangan perkahwinan kreatif, sesetengah orang akan berusaha keras dan jelas, untuk memastikan keterlibatan mereka tidak dapat dilupakan. Ambil Jennifer Don, sebagai contoh.

Dia mengubah hubungan jarak jauhnya menjadi inspirasi untuk cadangan asal uber dengan meminta teman lelakinya, Matt, untuk menikahinya di tengah-tengah dua plat benua yang membahagikannya. Ia tidak mendapat lebih banyak symbollic daripada itu, betul?!

Begini bagaimana dia menariknya. Jennifer dan Matt sepatutnya bertemu di Iceland kerana apa yang dia fikir hanyalah satu perayaan hari jadi. Rancangan mereka termasuk menyelam di Taman Negara Thingvellir di mana benua Amerika Utara dan Eurasia bertemu di bawah air. Oh, dan bercakap tentang air-suhu di Silfra, pergeseran di mana mereka merpati, adalah antara 35 dan 39 darjah Fahrenheit sepanjang tahun kerana glasier berhampiran.

BERKAITAN: Penglibatan Cantik ini di Prague Mengambil 2 Tahun untuk Merancang-Dan DIA Kata Ya

Tidak bertajuk Image
Kesopanan

Oleh itu, apabila Matt mengambil risiko ke dalam air sejuk beku, dia tidak tahu bahawa Jennifer telah mengatur (dengan sedikit bantuan dari Icelandair) untuk membuat persediaan romantis di bawah air, balon berbentuk jantung dan semua. Dia juga mendapat cincin yang tersembunyi di kerang.

Sememangnya, bercakap tidak benar-benar sesuatu yang boleh anda lakukan apabila anda berada beberapa kaki di bawah permukaan laut, jadi dia menggunakan tanda-tanda tertulis untuk mencadangkan kepadanya. Dan rasa apa? Dia berkata “ya.”

Tonton bagaimana penglibatan dalam air bawah laut ini terungkap di bawah:

Kami tertanya-tanya jika mereka akan pergi untuk tema nautika di perkahwinan mereka. Tahniah, Matt dan Jennifer!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + = 16

map