Dapatkan Pandang: JFK dan Gaun Perkawinan Abadi Jackie Kennedy’s Ganda

Tatiana Schlossberg - Wedding Dresses
Elizabeth Cecil

Dobrina Zhekova

12 Sep, 2017 @ 2:15 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Hampir 64 tahun selepas Jackie dan John F. Kennedy berkahwin di Newport, Rhode Island, cucu mereka mengikat simpul di Martha’s Vineyard, MA.

Sabtu lalu, Tatiana Schlossberg, anak perempuan Caroline Kennedy dan Edwin Schlossberg, dan rakan seperjuangan Yale, George Moran, berkata mereka yang saya Dos dalam perkahwinan keluarga pengantin dan bekas gabenor Massachusetts, Deval L. Patrick, merasmikan perkahwinan itu. Perpustakaan dan Muzium John F. Kennedy mengambil Facebook untuk mengucapkan tahniah kepada pasangan itu dan berkongsi dua foto dari hari istimewa mereka.

VIDEO: Natalie Portman bercakap tentang menjadi Jackie Kennedy

 

Tidak sukar untuk melihat bahawa Schlossberg mewarisi gaya neneknya yang sempurna. Dia memakai gaun puteri ilusi-neckline tanpa lengan yang dihiasi dengan bunga, dari Carolina Herrera. Schlossberg menyempurnakan pandangannya dengan sepasang anting-anting mutiara dan tudung. Itu, semata-mata meletakkan, keunggulan keanggunan abadi dan kami pasti Jackie Kennedy pasti sangat bangga dengannya.

Sekiranya anda suka rupanya, teruskan ke bawah untuk melihat 5 gaun pengantin yang diilhamkan oleh gaun Schlossberg.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 82

map