Dapatkan Sandal Kaca Anda – Anda Boleh Dapatkan Perkahwinan di Disney World

Beberapa gadis kecil bermimpi morfin ke Cinderella dan berkahwin dengan Prince Charming. Dan beberapa gadis kecil bermimpi untuk makan pizza sepanjang hari (baca: kami), yang juga OK. Tetapi jika idea perkahwinan impian anda termasuk selipar kaca, keinginan anda akan menjadi kenyataan. Pada asasnya, Mickey Mouse adalah sukarela sebagai penghormatan untuk menjadi Tuan Putri Fairy anda dan membuka Disney World untuk majlis perkahwinan. Lebih khusus lagi, dia menawarkan tiket emas ke istana Cinderella. (!!!!!)

Disney membenarkan tempahan di lokasi East Plaza Garden yang ikonik untuk harga kasual $ 75K, yang lebih daripada kebanyakan orang membuat dalam setahun. Seorang wakil taman memecahkan angka ini, menjelaskan bahawa upacara perkahwinan (yang perlu berlaku pada jam 9:30 pagi) adalah $ 25K, sementara makanan, minuman, dan perbelanjaan lain menelan belanja $ 50K lagi. Dan lagi, itu hanya untuk majlis itu. 

Masa untuk memecahkan bank babi itu, terutamanya jika anda mahu mengupah Tante Fairy (tidak serius, itu pilihan sebenar).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map