Ellen DeGeneres Menulis Mesej Terbaik kepada Isteri Portia de Rossi pada Ulang Tahun ke-8 mereka

Hari ini, 16 Ogos, menandakan ulang tahun perkahwinan Ellen DeGeneres dan Portia de Rossi yang kelapan-dan seperti yang dijangka-tuan rumah pertunjukan ceramah mempunyai perkara yang paling menarik untuk mengatakan untuk meraikan majlis.

Mengambil media sosial untuk berkongsi gambar gaya paparazzi dia dan isterinya yang memegang tangan dan mencari super terbang, Ellen DeGeneres Show tuan rumah mempunyai tajuk pendek dan manis: “Perkara terbaik yang pernah saya lakukan # 8years #HappyAnniversary.”

Perkara terbaik yang pernah saya lakukan. # 8Tahun #HappyAnniversary

Gambar yang disiarkan oleh Ellen (@theellenshow) pada

BERKAITAN: Channing dan Jenna Dewan Tatum Mewujudkan Langkah Menaiki Epik Mereka Up-10 Tahun Kemudian

Ellen, 58, dan Portia, 43, telah berkumpul sejak tahun 2004, tetapi tidak sampai pembatalan larangan perkahwinan sejenis di California pada tahun 2008 bahawa kedua-dua mereka terlibat dan berkahwin. Mereka mengikat simpulan di rumah mereka di Beverly Hills.

Kedua-dua pengantin perempuan memakai Zac Posen untuk hari besar-Portia yang memakai gaun belakang dengan ballerina-esque skirt tulle pucat merah jambu dan Ellen mengambil pendekatan yang lebih disesuaikan dengan seluar putih, baju baju, dan rompi putih-dan bertukar cincin Neil Lane dan tulisan tangan sumpah.

BERKAITAN: 20 Times Michael Phelps dan Nicole Johnson Mempunyai #RelationshipGoals

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi - Embed
Lara Porzak

Menurut Orang, upacara Sabtu intim dihadiri oleh hanya 19 tetamu, termasuk ibu kedua-dua Mencari Dory dan Skandal bintang-bersama ibu Portia yang datang dari Australia.

Kini, hampir satu dekad kemudian, kedua-duanya masih kuat dan kami tidak ragu mereka akan terus merayakan hari istimewa mereka dalam fesyen rockstar!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 79 =

map