Idea Penerimaan Pernikahan untuk Kanak-kanak

Untuk senarai tetamu yang merangkumi lebih daripada segelintir kanak-kanak, ia boleh mencabar untuk mewujudkan persekitaran selepas upacara yang sesuai (dan menyeronokkan!) Untuk semua peringkat umur. Biasanya sesuai untuk jemputan selama lebih kurang 21 tahun, majlis-majlis lazimnya dihiasi dengan bar terbuka, stesen cerut cerut, dan aktiviti bertema dewasa yang lain, menjadikan pilihan hiburan kanak-kanak terasa tidak hadir. Jika anda memburu idea-idea hiburan yang akan memenuhi keperluan anak-anak, kami telah mengetuk fikiran profesional profesional industri dalam perancangan parti untuk mengumpul idea-idea untuk perayaan yang akan memastikan acara gembira untuk semua peringkat umur.

VIDEO: Koin: Lima Cara Memotong Kos Perkahwinan

Ambil Ruang

Sarah True, pemilik dan pengarah kreatif Acara Benar, mengesyorkan untuk menyediakan ruang berasingan secara peribadi untuk tetamu termuda anda. “Saya fikir ia bagus untuk dapat memasukkan anak-anak ke dalam jam koktail, tetapi ketika malam berjalan, jika mereka akan tinggal, sangat baik bagi mereka untuk mempunyai ruang angkasa mereka sendiri dan pengasuh bayi di tangan supaya orang dewasa boleh menikmati anak malam percuma. ” Mewujudkan persekitaran permainan-centric adalah cara yang menyeronokkan untuk mengalih perhatian dari acara yang disesuaikan dewasa, dan True mengingati acara di mana jam koktail menjadi latar belakang untuk Rock Band dan permainan yang mesra kanak-kanak yang lain. “Saya suka idea untuk menubuhkan beberapa permainan video / arcade stesen besar semasa jam koktail Kami membuat Rock Band dan ia sangat menyeronokkan, untuk kanak-kanak dan orang dewasa! Semua orang sedang melangkah keluar.”

Mesra Kanak-kanak Reception Ideas 4
Diberkati oleh Anna Sawin Photography

BERKAITAN: Panduan untuk Parade Perkahwinan Perayaan yang Akan Membuat Perkahwinan Anda Jadi Tambahan 

Bergantung pada Pelbagai

Untuk menjamin hiburan yang berterusan, serta ketiadaan kebosanan, mengekalkan pelbagai aktiviti eksentrik adalah cara terbaik untuk menjaga anak-anak, dan orang dewasa, dilayan sepanjang malam. Allyson Levine Joseph dari acara Bob Gail Special mengusulkan stesen yang berasingan yang merangkumi segala-galanya dari “penghibur kanak-kanak, kawasan bercerita dengan kerusi beanbag, stesen kerajinan,” dan pada akhirnya, “mengakhiri malam dengan filem dan popcorn!” Ini memberi pilihan kepada anak-anak untuk “pergi balik-balik ke pesta jika mereka suka, dan biarkan ibu bapa mendaftar masuk anak-anak mereka tanpa perlu pergi jauh.”

Mesra Kanak-kanak Reception Ideas 5
Diberkati oleh Anna Sawin Photography

 

Pitch a Tent

Untuk majlis perkahwinan luar, pitching khemah adalah cara yang menarik untuk mewujudkan ruang yang ditetapkan untuk hiburan dan mesra kanak-kanak. “Satu lagi idea yang saya suka untuk perkahwinan rumah belakang adalah untuk mempunyai sebuah khemah khusus untuk anak-anak di mana anda boleh mempunyai filem yang bermain di bawah bintang-bintang, meja ping pong ditubuhkan, lubang jagung, gerai foto,” mencadangkan Benar, yang merancang perkahwinan yang melibatkan kebanyakan aktiviti tenda.

Mesra Kanak-kanak Reception Ideas 7
Diberkati oleh Anna Sawin Photography

“Kami mempunyai meja kecil yang dibekalkan dengan kraf, di mana kanak-kanak mampu melukis mesej mereka kepada pengantin lelaki dan pengantin lelaki. Kami menggantungnya di dalam khemah supaya para tetamu dapat membaca mesej mereka, kami juga mempunyai artis belon dan syarikat tatu berus udara datanglah. Pernikahan ini mempunyai banyak anak-anak, jadi kami memasukkan banyak kegiatan dan mempunyai beberapa pengasuh anak dan kaunselor kem di pasukan untuk mengawasi anak-anak dan menemaninya. “

Mesra Kanak-kanak Reception Ideas 6
Diberkati oleh Anna Sawin Photography

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 39 = 44

map