Ini Diamond Engagement Rings Adakah Leonardo DiCaprio-Diluluskan

Jika anda telah bermimpi mengenai cadangan Leonardo DiCaprio sejak beliau Titanic hari, kita kini mempunyai sedikit pemahaman tentang apa jenis cincin bintang yang boleh dipilih untuk pengantin masa depannya.

VIDEO YANG TERKAIT: Kenapa Cincin Pertunangan Jadi Mahal?

Perhiasan yang berpangkalan di Los Angeles Vrai & Oro, yang terkenal dengan reka bentuknya yang halus, baru-baru ini melancarkan koleksi perkahwinan pertama, Vow. Dan sementara gaya-gaya abadinya cukup untuk membuat kita terpesona, hakikat bahawa DiCaprio adalah seorang pelabur aktif dalam syarikat induk Vrai & Oro, Diamond Foundry, benar-benar membuat hati kita menyanyi kerana ini bermakna bahawa semua berlian koleksi itu juga bebas konflik, mampan, dan berkembang di California.

Secara sosial Responsible Diamonds 4
Diberkati oleh Vrai & Oro

Dengan lima gaya teras-masing-masing terdapat dalam emas kuning, putih atau mawar, dengan atau tanpa jalur berlian paving-dan model percubaan unik di rumah (à la Warby Parker), Vow sangat sesuai untuk pengantin milenium yang menginginkan reka bentuk yang bersih, klasik dan nilai kesedaran sosial dan persekitaran. Pengasas dan pengarang Vrai & Oro dan pengarah kreatif Vanessa Stofenmacher menyaksikan lubang dalam pasaran cincin pertunangan bagi pengantin wanita, yang mencari sesuatu selain daripada tetapan cincin generik yang ditawarkan oleh laman-laman web peruncit besar-besaran, atau pilihan yang terlalu mahal di perhiasan nama besar.

“Saya tidak benar-benar melihat pilihan yang boleh dicapai dengan reka bentuk yang hebat dan memberi tumpuan kepada kelestarian,” kata Stofenmacher. “Saya rasa kita hanya tinggal dalam budaya yang mengubah tradisi. Kami melihat banyak wanita yang terlibat dalam proses cadangan sekarang. Kami tidak semestinya perlu menunggu lelaki untuk mempersoalkan persoalan itu dari biru. “

Secara sosial Responsible Diamonds 3
Diberkati oleh Vrai & Oro

Walaupun “mengganggu industri” mungkin istilah yang digunakan, Vow berusaha untuk melakukannya. Dengan model percubaan di rumah, pasangan boleh memilih untuk mempunyai versi mock sehingga tiga reka bentuk cincin yang dihantar kepada mereka secara percuma supaya mereka dapat memahami bagaimana cincin itu kelihatan, terasa, dan sesuai dengan kehidupan seharian mereka. Bagi wanita, ia boleh menawarkan keupayaan untuk mencuba cincin sebelum membiarkan lelaki mereka tahu apa yang mereka sayangi, dan untuk lelaki ia boleh menjadi cara untuk memasukkan keluarga dan rakan-rakan dalam proses membuat keputusan. “Mengatur secara online adalah tanda tanya besar bagi banyak orang, terutamanya dengan tujuan ini, jadi model percubaan adalah sesuatu untuk meringankan tekanan tersebut,” kata Stofenmacher.

Secara sosial Responsible Diamonds 1
Diberkati oleh Vrai & Oro

Dengan keupayaan fikiran, dan pendekatan minimalis tandatangan Vrai & Oro untuk reka bentuk, cincin mempunyai kemudahan Ia-gadis: nipis, band bulat, prongs sempurna bersudut yang tidak terlalu runcing atau terlalu tumpul, dan permata permata yang rendah. Sourcing berlian untuk melengkapkan reka bentuk Vow adalah tugas yang sukar, walaupun, kerana Vrai & Oro komited untuk ketelusan dan mahu mencari batu yang benar-benar lestari mereka boleh berdiri di belakang. Oleh itu, apabila Stofenmacher terjumpa Diamond Foundry di Instagram, ia adalah masa yang sangat kerap.

BERKAITAN: 42 Kali Kita Menjatuhkan Cinta Dengan Leonardo DiCaprio

Secara sosial Responsible Diamonds 2
Diberkati oleh Vrai & Oro

Permulaan Lembah Silicon, Diamond Foundry sebenarnya menanam berliannya di S.F. ibu pejabat. Dengan mencipta persekitaran di mana berlian secara semulajadi berkembang, menggunakan reaktor plasma, Diamond Foundry mampu menanam berlian, atom dengan atom, yang secara kimianya sama dengan berlian berlian, tolak kesan manusia dan alam sekitar. “Ada orang yang berpendapat bahawa ia adalah berlian sintetik atau kristal palsu tetapi ia sama. Ia berlian. Ia seperti tumbuhan hidroponik: ia hanya ditanam dengan cara yang berbeza, “kata Stofenmacher.

Plus, kerana kedua Diamond Foundry dan Vrai & Oro adalah peruncit langsung kepada pengguna, harga mereka purata 10 hingga 15 peratus lebih rendah daripada barang kemas tradisional. Kini itulah pilihan mampan yang kami rasa baik.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 6 =

map