Inilah Lihat Pertama Anda di Cincin Pernikahan Dianna Agron

Walaupun Dianna Agron dan hubby baru Winston Marshall terus mengekalkan kehidupan cinta mereka di bawah yang rendah termasuk kebanyakan butir-butir perkahwinan Maghribi mereka-akhirnya kita melihat sekilas apa yang mesti menjadi cincin perkahwinan yang penting dari hari besar pasangan itu.

Yang pertama Glee bintang dan ahli muzik Mumford & Sons dijumpai berjalan kaki di New York City pada tarikh kopi sejuk baru-baru ini dengan kedua-dua mereka bermain bling baru mereka. Band-band perkahwinan adalah emas kuning yang sesuai. Lihat foto pada Orang.

BERKAITAN: Pasangan ini cerita seram Amerika Perkahwinan Adakah Menakutkan Baik

Peminat Avid, bagaimanapun, akan dapat melihat tembakan percikan Agron dalam video baru-baru ini dan Hello Kitty-ditapis-Instagram yang diposting berusia 30 tahun. Tonton keazaman dan kekal pada saat yang cepat apabila dia sampai ke hidungnya. Itulah apabila cincin itu dalam pandangan penuh.

������ #cantgrabthis

Video yang disiarkan oleh Dianna Agron (@diannaagron) pada

Pasangan ini mula-mula melihat kembali pada bulan Julai 2015 dan terlibat pada Januari 2016. Mereka tidak pernah mengesahkan apa-apa tentang hubungan mereka tetapi mengikat simpulan dalam upacara super-peribadi hanya bulan lepas-dengan sedikit yang dipaparkan di internet dari perayaan.

BERKAITAN: Cadangan Disneyland yang Adorable ini akan menjadikan anda percaya pada Magic

Semoga kami akan mendengar lebih banyak daripada kedua-dua ini tentang status mereka yang baru berkahwin, tetapi sekurang-kurangnya kami mempunyai Instagram untuk memastikan kami dalam gelung!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − 77 =

map