Kedai Dalam Talian Terbaik untuk Lingerie Bulan Madu: Journelle

Kami tahu bagaimana kisah ini: Pertama datang cinta, kemudian datang perkahwinan, kemudian datang percutian madu fantastis yang penuh dengan pengembaraan wanderlust, tempat eksotik, dan,  ya, pakaian dalam cantik. Betul kan? Itulah cara ia berfungsi, kan? Jika anda mengangguk kepala anda ya, dan sesungguhnya berlaku di pasaran untuk beberapa pakaian rahang yang menjatuhkan, maka mungkin kami memperkenalkan anda kepada Journelle-alias satu tempat untuk semua keperluan asas anda. Dan oleh satu tempat, kita benar-benar bererti satu tempat-Journelle membawa pelbagai pereka pakaian, dari label bohemian yang tidak perlu, For Love & Lemons kepada peminat dolce vita, La Perla kepada permaidani revolusioner dari Yummie oleh Heather Thomson. Journelle menawarkan pelbagai jenis pakaian dalam yang mesti anda bantu tetapi tidak dapat membantu.

Jangan fikir semua Journelle mempunyai hanya pakaian dalam. Anda juga akan mendapati banyak pakaian renang dan pakaian pajama yang sangat bergaya sehingga anda tidak boleh membantu tetapi untuk membincangkan cara untuk mengerjakannya setiap hari. Tambahkan ke halaman penuh aksesori-semuanya dari lilin hingga ke produk kecantikan ke bilik tidur pelbagai (borgol renda berenda, siapapun?).

VIDEO: Apa yang Membuat Gaun Perkahwinan Jadi Mahal?

 

Oh, dan ceri di atas: Laman ini adalah warna yang diselaraskan untuk semua jenis anda-Pembeli pakaian dalam di luar sana. Dijual.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − 70 =

map