Laman web Kasut Pernikahan Terbaik: Nordstrom

Mencari pakaian impian anda hanyalah sebahagian daripada persamaan. Langkah seterusnya akan menjadi pengakap untuk sepasang kasut cantik untuk pergi bersamanya. Dan walaupun terdapat banyak pilihan di pasaran, Nordstrom benar-benar menonjol bukan hanya dengan pelbagai gaya tetapi juga menjadikannya matlamat untuk menawarkan pengantin dengan pelbagai harga, yang sangat penting memandangkan betapa mahalnya perkahwinan menjadi.

Reka bentuk bercakap, pemilihan kasut pengantin pertama Nordstrom termasuk gaya dan warna yang boleh anda fikirkan – dari flip flops (kepercayaan kepada kami, anda perlu pasangan) ke stilettos langit yang cantik seperti pasangan Giuseppe Zanotti yang kami benar-benar ditiup oleh. Pada dasarnya, setiap pengantin wanita akan dapat mencari kasut yang sesuai dengan keinginan dan tema perkahwinannya.

VIDEO: Kasut Paling Mahal Anda Boleh Beli Sekarang

Walaupun kebanyakan peruncit mewah menumpukan kepada kasut berjenama dan mengekalkan titik harga yang lebih tinggi, Nordstrom menawarkan pilihan yang berpatutan seperti Sandal berkilauan Nina Raeni ini atau pam-blok tumit logam Vince Camuto.

Sekiranya anda ingin pelantikan peribadi dengan pro yang boleh membantu anda melihat gaya hari perkahwinan anda, anda boleh mengambil kesempatan daripada program Suite Pernikahan yang terdapat di kedai terpilih. Percayalah: ia mengalahkan semua saudara perempuan anda, semasa dan tidak lama lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 37

map