Lokasi Perkahwinan Destinasi Terjangkau Ini Akan Mengambil Napas Anda

Terjangkau Wedding Destinations
Rob Hammer / Getty, Cass Loh

Dobrina Zhekova

Jun 29, 2017 @ 1:45 petang

Adalah adil untuk mengatakan bahawa semua orang suka majlis perkahwinan destinasi-untuk tetamu anda, mereka adalah alasan yang dapat diterima dengan sempurna untuk mengambil masa beberapa hari dan bersantai di tempat yang indah, dan untuk anda dan S.O. ia adalah keseronokan untuk memulakan hidup anda bersama di pantai romantik jauh, jauh dari kesibukan kehidupan harian anda. Pada dasarnya, majlis perkahwinan adalah win-win.

Satu-satunya masalah? Hujung minggu yang sempurna untuk perayaan di St Barts mungkin berakhir dengan banyak lagi. Menurut The Knot, Kos perkahwinan purata untuk perkahwinan destinasi antarabangsa pada 2016 adalah $ 25,800. Pasangan dibelanjakan secara purata $ 403 setiap tetamu dan $ 1,427 dalam tambang perjalanan.

VIDEO: Apa yang Membuat Gaun Perkahwinan Jadi Mahal

Tidak perlu dikatakan, jika anda berada dalam bajet yang ketat atau menyimpan untuk membeli rumah pertama anda, anda mungkin berfikir dua kali sebelum membuat deposit tempat. Tetapi jangan biarkan statistik menghalang anda.

Terdapat berita baik, terlalu berpatutan dan destinasi yang indah ada. Anda masih boleh mempunyai perkahwinan impian anda dan tidak membelanjakan bayaran rumah anda di atasnya.

Tatal ke bawah untuk melihat tujuh daripada yang paling mesra bajet tempatan untuk mempertimbangkan untuk perkahwinan anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map