Neil Lane pada Gaya Cincin Pertunangan Terbaik, Berdasarkan Tanda Zodiak Anda

Putera Harry And Meghan Markle Visit Edinburgh
Chris Jackson / Getty Images

Neil Lane

18 Ogos 2018 @ 5:00 petang

Saya sering ditanya mengenai inspirasi di sebalik cincin pertunangan yang saya reka. Selama bertahun-tahun, saya mempunyai banyak peluang yang hebat untuk menghasilkan kepingan yang indah Sarjana Muda peserta dan selebriti Hollywood. Sama ada saya membuat sekeping adat, menyusun semula pusaka vintaj atau merekabentuk gaya baru untuk koleksi saya, saya selalu mempertimbangkan faktor-faktor istimewa yang memerintah kehidupan pasangan: ikatan unik mereka, nilai individu, gaya peribadi dan banyak lagi..

BERKAITAN: Neil Lane mengenai Cara Menangani Jika Cincin Pernikahan Anda Jadi Tidak Jadi Gaya Anda

Mereka yang mengenali saya lebih baik tahu bahawa astrologi memainkan peranan besar dalam hidup saya. Saya percaya bahawa bintang-bintang dan alam semesta boleh bertindak sebagai prinsip panduan dalam kehidupan seharian kita dan ketika berhubungan dengan hubungan. Ciri-ciri yang dikaitkan dengan tanda anda boleh membantu membimbing anda dalam memilih simbol cinta utama: cincin pertunangan anda. Nasihat saya kepada pengantin perempuan bergelut untuk mencari “cincin yang sempurna” adalah untuk membiarkan apa yang ditulis dalam bintang membawa anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 95

map