Panduan Muktamad untuk Merancang Pernikahan Anda yang Elegant, Game of Thrones-Inspirasi

The Flowers
Fotografi Hazelwood

Dobrina Zhekova

Nov 07, 2017 @ 1:15 petang

Musim sejuk secara harfiah akan datang jadi jika anda merancang perkahwinan dalam beberapa bulan akan datang, kenapa tidak boleh Game of Thrones memberi inspirasi kepada pasangan anda? Sama ada anda telah menjadi peminat pertunjukan sejak S1E1 atau hanya menikmati episod yang kadang-kadang, anda tidak boleh menafikan bahawa dunia aneh Westeros akan menjadi tempat yang sempurna untuk perayaan musim sejuk ajaib.

VIDEO: Jason Momoa dan Lisa Bonet Berkahwin!

 

Dan ada cara yang tinggi untuk melakukan itu-yang tidak termasuk patung-patung naga yang tidak diingini, gores palsu, atau, anda tahu, incest. Kunci? Tumpukan pada hiasan untuk mewujudkan semula getaran, tetapi lupa tentang plot. “Biarkan cuaca menjadi salah satu unsur pelengkap anda. Pilih satu bulan yang berbilion yang membolehkan anda membungkus diri dengan bulu palsu dan menggalakkan tetamu untuk berbelanja juga,” kata Tommy Waters dari syarikat perancangan acara The Renaissance. Tetap menatal untuk petua yang akan mengikat semuanya.

BERKAITAN: Inilah Apakah Pernikahan Pakaian Musim Sejuk yang Harus Diperhatikan, Menurut Pereka

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 + = 40

map