Penutup Tatu Terbaik: Yayasan Tattoo Dot-It Kat Von D

Ingat apabila anda mula-mula mendapat tatu anda, dan anda tidak boleh menunggu untuk menunjukkannya kepada semua orang? Walaupun ia telah menyembuhkan, terdapat kemungkinan satu minggu di mana anda memakai pakaian tertentu untuk tujuan tunggal meletakkan dakwat anda pada paparan penuh … kemudian datang kelengkapan perkahwinan anda.

Kami mendapatnya-seperti yang anda suka tatu anda, luka tertentu boleh membuat reka bentuk kelihatan pelik, dan anda tidak mahu yang diabadikan dalam bentuk foto dan video perkahwinan anda. Berlian adalah selama-lamanya, dan nampaknya, begitu juga hashtags perkahwinan. Nasib baik, tatu dan artis solek Kat Von D mempunyai anda dan dakwat anda dilindungi. Yayasan Kunci-It Tattoo pro adalah liputan penuh yang cukup untuk menyembunyikan reka bentuk, tetapi masih kelihatan seperti kulit anda sendiri. Paling penting, ia tidak akan menggosok pakaian anda.

Kat Von D Lock-It Tattoo Foundation
Kesopanan
Kat Von D
$ 35

BERBELANJALAH SEKARANG

RELATED: 4 Kecantikan Kecantikan Splurge-Worthy untuk Cuba Sebelum Hari Perkahwinan anda

VIDEO: Lima Cara Memotong Kos Perkahwinan

 

Mulakan dengan memohon lapisan primer ke kawasan itu, kemudian gunakan span solek untuk menggabungkan pada produk, bekerja dalam cahaya, lapisan boleh dibina. Jika sesetengah tatu masih kelihatan di bawah lapisan asas, anda boleh memohon penyapu secara langsung di atas-Kat Von D mempunyai concealer yang sangat menakjubkan untuk tujuan itu ($ 26; sephora.com). Gunakan span solek untuk menyatukannya ke tempatnya, sapu lapisan serbuk longgar di atas, kemudian kabut pada semburan semburan tertentu untuk insurans tambahan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 4

map