#TBT ke Masa Ed Sheeran Adalah seorang Penyanyi Pernikahan

Masa untuk meraikan hari Khamis dalam satu-satunya cara yang betul. Dengan 1) Terlalu gembira bahawa hampir hujung minggu (kerana duh), dan 2) Mendapatkan #TBT kami dengan beberapa rakaman klasik Ed Sheeran menimpa perkahwinan pasangan. 

Keseluruhan ini turun dengan cara yang paling romantis dan menyentuh pernah, dan semuanya bermula apabila pasangan paling hebat di dunia, Matt dan Kya, dipanggil ke KIIS FM Sydney. Ternyata mereka akan dirancang untuk mengikatkan simpulan dalam perkahwinan impian, tetapi apabila ibu Kya meninggal, mereka terpaksa membelanjakan wang pernikahan pada pemakamannya.  

Tuan rumah Kyle Sandilands dan Jackie “O” Henderson begitu tersentuh dengan kisah ini bahawa mereka melemparkan Matt dan Kya perkahwinan $ 80K, dan kemudian mendapat Ed Sheeran (yang berada di Sydney pada masa itu) untuk mengejutkan mereka dengan penambahan “Thinking Out Kuat. ” Reaksi mereka? Pada asasnya apa yang anda harapkan:
 

 

Jadi manis, tetapi juga, tunduk kepada kata-kata berpisah Ed, “Buat banyak bayi malam ini.” Akan lakukan, Ed. Akan buat.

Hanya mengejutkan tarian pertama yang cantik ini. Tersedia untuk majlis perkahwinan, hari lahir dan bar mitzvah, hubungi pasar super tempatan anda untuk butirannya

Foto dipos oleh @teddysphotos pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 56

map