Untuk Koleksi Pengantin Baru dan Cinta Lemons Adakah Tepat

TK
Kesopanan: Untuk Cinta dan Lemons

Anne Vorrasi

Jun 01, 2017 @ 11:00 pagi

Mana-mana gal dengan kegemaran untuk renda dan selimut mudah perlu mendapat For Love and Lemons pada radar mereka. Jenama LA Berbahan mempunyai saudara perempuan Hadid, Kendall Jenner, Taylor Swift, Rihanna (hanya untuk menamakan beberapa) sebagai peminat (kami juga!) Dan mereka akan memperluaskan pelanggan mereka dengan lebih lanjut dengan melancarkan jenama mereka spankin bridal baru koleksi yang hanya hidup hari ini. 

BERKAITAN: Panduan Anda Untuk Mencari Neckline Pakaian Perkahwinan Terbaik Untuk Jenis Tubuh Anda

Walaupun mereka telah bermain dalam pasaran pengantin sebelum membuat koleksi pakaian dalam kapsul beberapa tahun lalu, pengasas Gillian Kern dan Laura Hall tidak berfikir untuk menjadikannya bahan utama kepada jenama mereka sehingga mereka mula menyedari bahawa pelanggan mereka yang bijak fesyen benar-benar menginginkannya. “Setiap tahun di sekitar masa ini kami menerima banyak permintaan untuk lebih banyak penampilan khusus perkahwinan, dari gaun pengantin untuk menerima pakaian kepada skuad bulan madu,” kata Kern. Dan seperti kata pepatah, tanyakan dan anda akan menerima. Barisan ini dipenuhi dengan pelbagai potongan feminin yang menawarkan pengantin perempuan yang bukan tradisional.

VIDEO: Latihan Pra-Pernikahan Untuk Pakaian Tiang

“Pengantin perempuan yang yakin, tanpa keprihatinan dan tidak berpengalaman yang memakai gaya uniknya,” yang memakai pakaian ini di lorong itu berkata Hall. “Perkahwinannya romantis dan menawan, tetapi yang paling penting ialah mencerminkan cinta yang dikongsi bersama dengan pasangannya!” 

BERKAITAN: Latihan Pelatih Selebriti Ini Akan Dapatkan Anda Pakaian Perkahwinan Sedia dalam 4 Gerak

Jika pengantin lelaki yang datang sudah mendapat upacara majlis anda terkunci, pertimbangkan ini untuk siri perayaan yang akan dibintangi dari parti pertunangan untuk makan malam latihan anda ke brunch perjumpaan pos. Bahagian yang terbaik ialah mereka tidak akan memecahkan bank, jadi anda tidak perlu merasa bersalah untuk memuatkan lebih dari satu dalam keranjang anda. Sudah tentu mereka juga sesuai untuk malam tarikh biasa. Teruskan membaca untuk mengintip pada koleksi dan pergi ke forloveandlemons.com untuk melihat koleksi penuh dalam semua kemuliaannya. Kami ragu-ragu bahawa anda akan mendapati talian pengantin lebih fleksibel daripada ini. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map