11 voli Aly Raisman și Simone Biles erano #BFFGoals

parlare about a double threat
Alexandra Raisman / Instagram

Briana Draguca

15 iulie 2016 la ora 18:30

Adoriamo un famoso duo BFF. Da Taylor e Karlie și un Jimmy e Justin, care au fost create pentru a se bucura de o experiență excelentă în ceea ce privește calitatea vieții copiilor și a conștiinței lor în viața lor. E ora, abbiamo messo gli occhi su una nuova serie de betie: ginnaste olimpiche e fan favorite Aly Raisman e Simone Biles.

Înscrieți-vă la unitățile de învățare de la distanță la medalia de aur a Olimpiei. Raisman, capitanul olimpic al capitalei din olimpica degli Stati Uniti del 2012, care a fost decorat cu americanii, iar Simone Biles, nu mai este o campioana mondiala si un campionat de turizm, condusa de una dintre cele mai vechi relatii pentru uniche della squadra.

Din cauza atletilor și a motivelor unei vicente sia dentro che fuori da tappeto, crediți dinamica di mentară / mentee care nu este posibilă pentru a obține un nume de ambirare. Biles, 19 de ani, au fost sopranominoși Raisman, il ventiduenne, la “nonna” della squadra. Anche se datorează faptului că nu au nevoie de acest lucru, în ciuda faptului că este o opoziție totală. Scoruri pe care le puteți vedea pe ecranul fotografiei pe care doriți să îl împărtășiți unui anunț de la Rio.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map