Celine Dion realizează emoțiile emoționale ale “Il mio cuore andrà avanti” ai BBMA

Bravo, Celine Dion! În performanță unică degna di marcatura titanicoAniversarea a 20 de ani, cantante ha portato giù la casa – e molti membri ai publicului in lacrim – ai Billboard Music Awards 2017. 

La cantante ha indossato un incredibil ansamblu completamente bianco per salire la palma durante la cerimonia di domenica, tenutasi al T-Mobile Arena din Las Vegas.

În plus, o manichiură de lungă durată este o carieră de protecție a pielii și de protecție a fluturilor și a unui profon de scolă și o chestiune de raggiungeva l’ombelico:

TK
Ethan Miller / Getty

De asemenea, este posibil ca un ansamblu angelic să fie suficient de puternic pentru a obține un răspuns pozitiv, astfel încât să se poată exercita o anumită performanță într-o anumită performanță emoțională “Il mio cuore andrà avanti”. Mentre completava quelina nota finale, divenne visibilmente soffocata:

VIDEO: Guarda i se uită del tappeto rosso del concorso Billboard Music Awards 2017

 

Doamne, nu a fost niciodată obligat să se ducă la moartea lui René Angélil și gennaio 2016, la cantante 49 de ani, care au meritat să ocupe în plină desfășurare a sala a ajuns la dopo.  

La leggenda ha ragione.

 

 

Guarda le prestazioni sopra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 69

map