Gli abiti più covor roșu da Marchesa

Marchesa Runway Picks - Lead
Neilson Barnard / Getty Images

Kim Duong

15 febbraio 2017 alle 23:45

Vedeți și vă rog să vă amintiți, vă rog să-mi spuneți ce este vorba despre design-ul Marchesa Georgina Chapman și Keren Craig pe vederi (o la celebritate preferată). È “un gioco da ragazzi, davvero. Le Laws of the Universe de moda afirma ca este o adevarata provocare pentru un robinet de robinet, care inevitabilmente este inevitabil alterat de un Marchesa al centro dell’attenzione. Questo fatto è solido vin la legge della gravitazione universalale. E ‘solo.

De asemenea, Chapman e Craig, prezentat la reuniunea de la data de 2017, din noul moda al New York-ului, nu a reușit să obțină un nume care să fie trascinați prin intermediul unui semnal de rezervă a întrebărilor abitilor abbelliscono il tappeto rosso e dominano ogni lista de migranți vestiți (în special ora cu stagiunea de premiere în pieno svolgimento). Încearcă să-ți dai seama că tu ai un tămâie, ecco 8, fără să-ți dai seama că nu te-ai văzut în timp ce ai văzut tappeto rosso.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 87

map