Guarda tutti i migliori arata del 2016 Essence Festival

Essenza Fest - Lead
Bennett Raglin / Getty

Jonathan Borge

4 luglio 2016 @ 14:00

Se desfãºoarã mai mult de o zi bordo del treno Andra Day, lascia che lo º stile del 31enne candidat de Grammy sia un motivo suficient pentru un fan. Gioved a New Orleans, deținătorul R & B și ambasadorul Coca-Cola, au dat dovadă de calitatea indiană a tuturor anunțurilor atrase de quest’anno Essenza Festivalul vine în întâmpinarea cu care se confruntă un anume tânăr.

Ziua de participare la toate evenimentele R & B Rising of Apple, realizată de un adevărat pasionat de succes, este un entuziasm într-un ansamblu floreal, care are un scut de tutto il tempo. La suta tuta stampata nera abbinata cu o fascia unica viola ornata di fiocchi, stivali neri e orecchini a cerchio oversize.

Ma visto che il festivalul è di gran lunga uno degli eventi più alla moda dell’anno, Ziua nu è stata l’unica stella un stupire. În efetti, ex Regina della moda Il co-prezentatorul și personalul de radiodifuziune Bevy Smith anchetează o abordare floreală per vestici pe The Big Easy. Nel frattempo, le signore di Il vero (Tamera Mowry, Adrienne Bailon, Loni Love și Jeannie Mai) de la un pugno sartoriale în coordonate, ansamblu colorat che vanno dal rosa caldo al giallo senape.

În cazul în care există o altă persoană care se ocupă de cazare într-o casă de oaspeți personală? Iată-ți ochelariile pe care le-ai făcut pentru prima oară pe Ciara, Mariah Carey și l’unica Oprah Winfrey.

CORRELATI: Tamera Mowry e Mai mult Stele prendono i social media mentre danno il via al Festival Essence 2016

Guarda tutti i migliori uite di quest’anno Essenza Festival qui sotto. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 82 =

map