La pista sembra Ne iubim: Prada

RLWL Fall 2015: Prada
MCV Foto

Andrea Cheng

26 februarie 2015 @ 19:10

Progettista: Prada

stagione: Autunno / inverno 2015

posizione: Milano

Com’era: Miuccia Prada ha davvero superato se stessa. Per l’autunno / inverno 2015, stilistul a fost infrant în anii ’50 și ’60, cu o linie impecabilă a pantalonilor, setată pentru o perioadă scurtă de timp în care să se poată schimba, să se simtă mai bine. Invece, c’era una vena moderna, più fresca e spigolosa, cu tessuti in neopren high-tech, strati interessanti e combo di colori off-beat.

Perché amiamo questa collezione: În cazul în care nu a fost înregistrată o singură sursă de informație care să nu conțină o singură sursă de informație, aceasta nu este inclusă într-o descriere a fiicei sale, . Cravatte însoțită de minuscul pastelurilor de culori, care sunt inserate în accente de tweed, capacele din plastic sunt ondulata și inovatate de sticlă și altele. Ed erano gli accessori un legare il tutto insieme, vino i guanti da opera bicipiti, le spille floreali e le Mary Janes impilate metalliche.

FOTOGRAFIE: Pista arata pe care o iubim: Prada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − 11 =

map