Mă uit la premiile CMA 2016 pentru fișierele de la tappeto rosso dei

CMA 2016 - New lead
MICHAEL LOCCISANO / GETTY (2); beyonce / instagram

Hana Asbrink

2 noiembrie 2016 @ 19:00

Nashville și-a dat seama că nu este deloc importantă pentru muzica țării indiene din Arena Bridgestone. Tutti gli occhi sono sul tappeto rosso per Country Music Association Awards 2016, în cui artisti, prezentatori e partecipanti si fanno strada all’interno.

Câteva zile de la lansarea anualei de la CMA și Forever Country sunt co-condotto du du di veterani Carrie Underwood și Brad Paisley, che torneranno per il loro nono anno consecutivo.

Sărbătoarea unică a seratelor pe o jumătate de oră, care se bucură de 50 de ani de experiență. Nicole Kidman a înmânat o splendidă dirijare în una dintre cele mai populare femei din întreaga lume, în timp ce Gucci se confruntă cu o înfățișare sexy a lui Miranda Lambert. Underwood, che quest’anno è stato candidato all’Anno dell’Anno e Entertainer dell’Anno, care are o senzatie placuta la un moment dat Michael Cinco rosa chiar con una profonda scollo all’americana e gonna amia, tempestata di cristalli Swarovski, perle e fiori sparsi di organza. Și prevede că el cantante cambierà rapidmente în 11 grupuri, garantand un evento elegante. Anche Paisley, care face parte dintr-un pasos avansat: “O grosso problem, 50 anni”, de la Paisley Viața de Sud. “Fă-ți un fumător.”

VIDEO: Mă uit la più belli dei CMA Awards 2016

Aș dori să ne uităm la preferințele CMA de la 2016 și să ne dăm o dată la 20:00. ET per prendere lo spettacolo dal vivo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 71

map