Vedi tutte le stelle sul Roșu covor MTV VMAs 2017

Lorde
Chris Pizzello / Invision / AP

Alexandra Whittaker

27 august 2017, ora 18:30
Produsul este prezentat în mod selectiv și rivist în modo indipendente dal nostro editorialiale. Se efectuează o achiziție de utilizatori și colegii, inclusiv o comisie de guadagnare.

Gli MTV Video Muzică Awards 2017 este un spectacol de muzică, care este o stea neagră, care se bucură de sfîrșitul ei și de glamour dell’evento. De asemenea, forumul din California, e la gente ha gardato la parte. 

Începând cu ora 20:00 EST, s-au înregistrat proprietăți incomplete, care ar fi reprezentate în mod obișnuit în ceea ce privește conștientizarea. Nu sunt disponibile date, date de la VMA non sembra mai deluderla. Ai nevoie de dimenticare uite în denim abbinato dello arată Katy Perry con Riff Raff? O la figlia madre di Beyonce și Blue Ivy Carter sembra l’anno scorso? O il vestito di carne cruda di Lady Gaga?

Con costi tanti insiemi di moda incredibilmente fantastici, nu c’e da meravigliarsi se tutti gli occhi sono su questo tappeto rosso. Care este calitatea de căutare a quest’anno è all’altezza di queste eredità iconiche del tappeto rosso VMA? Ti lasceremo decidere.

VIDEO: La moda MTV VMAs Red Carpet 2017

 

Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Mărirea numărului de utilizatori preferat de pe site-ul MTV VMA, în funcție de preferințele clienților..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 21 = 22

map