12 Super-Realistic High-Schooled Movies

Tidak realistik High School Movies Lead
Everett Collection (2); Foto Saham Alamy

Courtney Higgs

23 Ogos, 2017 @ 12:15 petang

Semasa percutian musim panas semakin dekat dan kanak-kanak bersiap untuk kembali ke sekolah, kami tidak dapat mengenang pengalaman sekolah tinggi kami sendiri. Angka remaja, pendakap, keputusan almari pakaian malang, bukti fotografi ibu-ibu kami mempunyai simpanan. Kita tidak boleh mengatakan bahawa kita mahu melakukannya sekali lagi, tetapi ia masih menyeronokkan untuk menonton filem yang membawa kita kembali ke masa itu dalam kehidupan kita.

Tetapi adakah anda menyedari bahawa apabila filem-filem berpusat di sekolah tinggi, ramai di antara mereka benar-benar tidak realistik? Mungkin ia hanya kami, tetapi lorong-lorong sekolah tinggi kami tidak dipenuhi dengan model yang entah bagaimana melangkaui keseluruhan jerawat dan berlari sepenuhnya tanpa pengawasan sepanjang masa.

Perbezaan antara sekolah tinggi dalam filem dan sekolah menengah IRL adalah lucu, sebab itulah kami menyusun senarai contoh-contoh terbaik sepanjang zaman “kreatif” Hollywood remaja. Teruskan membaca untuk penggambaran sekolah kegemaran kami yang sangat buruk, mereka baik!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 + = 80

map