4 Perkara yang Harus Dilakukan Sebelum Bangs

Sama seperti perasaan saya di denim fringed, kasih sayang saya untuk paku paku dan plummets dengan angin. Saya hanya memuja bangs-sehingga saya mendapatkannya. Dan kemudian saya benci mereka. Saya telah membangkitkan gunting kira-kira 107 kali, mengancam untuk memberikan diri saya Deschanel penuh, hanya untuk meletakkan mereka kembali di dalam laci. Bagaimana jika saya tidak dapat menariknya? Bagaimana jika saya mendapat sakit selepas lima minit? Soalan-soalan semacam itu mendorong saya untuk mencadangkan beberapa penipu dan mendapatkan nasihat mereka. Sekarang kita akhirnya boleh memutuskan sama ada kita ingin mempunyai pukulan dan bergerak dengan kehidupan kita.

1. Tanya diri anda, ‘Adakah saya penyelenggaraan yang rendah?’

Jujurlah. Sekiranya jawapannya adalah ya, lari dari gunting. Untuk anda, kehidupan dengan bangs bermakna kehidupan yang dihabiskan mencari pin bobby yang seterusnya. Bangs memerlukan penyelenggaraan-memikirkan pemangkasan setiap beberapa minggu-untuk memastikan mereka kelihatan bergaya, tidak berkerut.

TK
Getty

2. Menilai cowlik anda

Sekiranya anda mempunyai satu, bercakap dengan stylist anda untuk mengetahui sama ada ia akan menjejaskan paparan baru anda. “Ia boleh menjadi isu yang serius ketika datang ke gaya,” kata rambut pro Rossano Ferretti.

 

3. Beli beberapa pinggir palsu

Tarik Kendall Jenner dan dapatkan beberapa bangs untuk satu malam saja. “Anda boleh menemui klip-set di kebanyakan kedai bekalan kecantikan,” kata Andrew Fitzsimons, duta besar dan pendandan utama untuk Penjagaan Rambut Alterna. “Cuba pelbagai panjang dan bentuk untuk melihat yang paling sesuai untuk anda.” Cukup fikirkan opps Instagram!

 

VIDEO: 10 Gaya Selebriti Yang Akan Membuat Anda Ingin Bangs 

4. Meningkatkan senjata kecantikan anda

Sebelum anda berasa kecewa dengan seberapa cepat rambut anda kelihatan berminyak (terima kasih kepada kening mereka di dahi anda), sahamkan pada syampu kering seperti Alterna Carviar Sheer Dry Shampoo ($ 26, nordstrom.com). 

Pertimbangkan Before Getting Bangs - Embed
Kesopanan

Sebaik sahaja anda membuat pot, anda boleh mendeposit serbuk pada akar dan urut dengan jari anda seperti yang diperlukan (menggunakan pengering pukulan, atau juga pengering tangan di bilik mandi pejabat anda, untuk menghapuskan apa-apa residu).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 16

map