6 Kali Aksesori Rambut Janelle Monáe Lebih Baik Daripada Anda

Janelle Monae Hair Accessories - Lead 2017
Kevin Winter / Getty

Erin Lukas

23 Jan, 2017 @ 11:15 pagi

Ada banyak perkara tentang Janelle Monáe untuk mengagumi. Bersama dengan muzik, akting, dan pendirian feminis yang kuat, kita tidak boleh berhenti memikirkan mengenai gaya rambut epik yang baru-baru ini yang dia goyah sepanjang mempromosikan filem Tersembunyi Angka, dan pada acara anugerah pertunjukan tahun ini karpet merah.

Cara-cara kreatif yang kelihatan seperti ini menggunakan aksesori rambut yang tidak sengaja menjadikan kami barrettes menjadi malu. Mereka adalah karya penyihir rambut lama stylist Monica yang Nikki Nelms. Pro, yang juga bekerja dengan Solange Knowles dan Zoë Kravitz, mendapat inspirasi dari item di bahagian bawah kitnya untuk menjadikan objek yang selalu kita harapkan untuk projek seni dan kerajinan kami menjadi cara yang unik untuk memberi gaya ke Monáe seperti top-knots dan roti, twist yang tegang.

Siapakah yang akan menganggap jarak dari kedai Seni dan Kraf Michael boleh kelihatan begitu bergaya? Kami telah membulatkan semua aksesori rambut Monaha yang lebih baik daripada kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 28

map