7 Hairstyles yang Menambah Volume kepada Rambut Halus

TK
Jason LaVeris / FilmMagic; Jim Spellman / WireImage

Erin Lukas

Oct 04, 2017 @ 11:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Apabila anda mempunyai rambut halus, satu set sambungan bukanlah satu-satunya penyelesaian untuk menambahkan lebih banyak badan dan kelantangan pada helai anda. Bersama dengan potongan rambut yang betul, anda boleh menentang kesan graviti dengan segelintir helah gaya silap yang akan menghalang rambut daripada jatuh rata.

Jika anda mahu helai anda kelihatan lebih penuh dengan gaya anda, pastikan potongan semasa anda membantu meningkatkan jumlah rambut yang anda sedang kerjakan. Kedua-duanya berasal dari Honey Artists yang berjudul Daven Mayeda dan hairstylist Dan Islava di Antonio Prieto Salon di New York mengesyorkan untuk menghindari kemasan yang berlapis-lapis atau berombak, yang cenderung menjadikan rambut kelihatan nipis.

Sebaliknya, bermain dengan bahagian anda atau membuat beberapa tweak untuk pergi ke ekor kuda atau mengepang anda adalah beberapa cara yang anda boleh mengisih helai penuh. Memerlukan beberapa inspirasi gaya? Kami berpaling kepada stylists untuk mengetahui gaya rambut yang terbaik untuk rambut halus. Tetap bergulir untuk melihat bagaimana celeb kegemaran anda memakai penampilan.

VIDEO: 5 Rawatan Paling Mahal di Pasar

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 − = 30

map